Forumda geçirdiğim vakti nasıl azaltabilirim?

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Arkadaşlar en başta forumu günde maksimum 15-20 dakika öylesine troll için kullanıyordum. Artık sürekli forumda geziyorum sanki insanların sorunlarını çözmeye çalışmak zorunluluk gibi geliyor. Bunu yapmazsam kendimi rahatsız hissediyorum. Bilgisayara oturup müzik dinliyorum bir süre sonra fark ediyorum ki sosyale girmişim konuları okuyorum. Bilgisayarda forumda takılıyorum, sıkılıp telefonumu alıyorum bir bakmışım bu sefer de telefondan sosyale girmişim. Bunu nasıl azaltabilirim arkadaşlar günde 4-5 el LoL oynardım eskiden artık haftada 3 el zor oynuyorum. 😫😖😩

Son düzenleme:
Arkadaşlar en başta forumu günde maksimum 15-20 dakika öylesine troll için kullanıyordum. Artık sürekli forumda geziyorum sanki insanların sorunlarını çözmeye çalışmak zorunluluk gibi geliyor. Bunu yapmazsam kendimi rahatsız hissediyorum. Bilgisayara oturup müzik dinliyorum bir süre sonra fark ediyorum ki sosyale girmişim konuları okuyorum. Bilgisayarda forumda takılıyorum, sıkılıp telefonumu alıyorum bir bakmışım bu sefer de telefondan sosyale girmişim. Bunu nasıl azaltabilirim arkadaşlar günde 4-5 el LoL oynardım eskiden artık haftada 3 el zor oynuyorum. 😫😖😩
Hocam ayısı şuan bende de mevcut ama azaltmak istemem böyle iyi gibiyiz. En azından bir süre daha çok vakit geçirelim. 🙂
Valorant oynarken alttan forumu açıp mesaj falan yazıyorum bunun sonucunda takımdan küfür yiyordum. 😀

Bilmiyorum belki işe yarar mı ama çıkış yaptıktan sonra tarayıcı verilerini 'tüm zamanlar' şeklinde kökünden kazıdıktan sonra bir daha giriş yapmamak üzere giriş yapmama bilinci üzerine tüm bu sanal kapıları kapatabilirsin. Hatta bu konuyu açmışken ben de bir daha giriş yapmamak üzere ayrılayım en iyisi, zamanımın belli bir kısmının yine eskisi gibi bu bağımlılıkla kaybolduğunu anlamaya başladım hatta yeniden gelmekle hata bile ettim, neyse sana da bu yolda bol şans. Zamanını iyi değerlendir derim 😉

Burası Technopat buradan çıkış yok! 😉

Şaka bir yana aslında hocam iletişim vakit geçirmek destek olmak birbirimize bence gayet güzel bir durum çünkü mesela bilmediğimiz bir konu hakkında olursa başka bir arkadaşımız yanıtlarken, bir diğer sizin bildiğiniz veya alaka duyduğunuz konudan soru açılırsa siz yanıtlarsanız. Ayrıca ben zevk alıyorum yorum yazarken olsun konu açarken gerçekten aslında samimiyet ve diyaloglarla aktif kullanıcı insan sayısı artar ve ilgi alaka ve tecrübeli insanlar o konuları yanıtlarlarsa daha da iyi bir zevk alacağımıza inanıyorum forum açısından ve üyeler açısından hocam aktiflik kötü değil bana kalırsa.

Profil gir rapor sistemi sen kimsin cahil herif yada hesap ver ruh hastası yaz moderasyon tarafından 1 hafta ceza yersin Denendi, onaylandı. ✓ :D
Belki 1 ay yiyebilirsiniz yada daha uzun.:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı