Okulun onunden gecerken kapisini acik gordum gireyim dedim okulumu ozlemistim, en ust kata sinifima ciktim. Aşağıya indigimde kapi kilitlenmisti, once belki biri fark eder diye bekledim. Gelen giden yok, okulda sabit telefon var mı diye bakmaya basladim, her yeri aradim. Polisi veya ailemi...
Komik bulduğunuz konuları veya mesajları atabilirsiniz. Benim attığım mesajı gördüğümde 10 saniye ekrana baktım, sonra uzun süreli bir gülme krizi geldi. Nedenini bilmiyorum ama hala baktığımda gülesim geliyor. Eki Görüntüle 598464Eki Görüntüle 598465
قاسيون هو الجبل الأشم الذي يطل على مدينة دمشق ، يتصل من جهة الغرب بسلسة جبال لبنان ومن الشمال والشرق بسلسلة جبال القلمون الممتدة إلى منطقة حمص ، ترتفع قمة جبل قاسيون 1153 مترا عن سطح البحر وعن دمشق 600 متر. تقول الروايات التاريخية أنّ سبب تسمية هذا الجبل بقاسيون تعود لطبيعته القاسية حيث قسا...
www.technopat.net
Gizemli bir hesap, arapça yemek tarifi verilen bloglar, 2011 yılı, 9 yıldır foruma girmiyor...
Aşırı gizemli bir hesap.
Bir tane konu vardı bir toplama işlemi sorusu sormuştu konu sahibi ,bulmaca misali, ve nasıl olduysa o konu din tartışması yüzünden kapandı. Hem de sadece 2-3 sayfaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Mesajlar silinmiş, sadece 1-2 tane alıntı kalmıştı.
Konuyu bulamadım ama o konunun nasıl dine bağlandığını düşünmeye çalışınca gülme geliyor.
Bir tane konu vardı bir toplama işlemi sorusu sormuştu konu sahibi ,bulmaca misali, ve nasıl olduysa o konu din tartışması yüzünden kapandı. Hem de sadece 2-3 sayfaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Mesajlar silinmiş, sadece 1-2 tane alıntı kalmıştı.
Konuyu bulamadım ama o konunun nasıl dine bağlandığını düşünmeye çalışınca gülme geliyor.
"Bak şimdi kardeşim, 354+217 kaç yapar?"
"571 yapar abi."
"İşte bu da Allah'ın varlığının kanıtıdır."
"Ne alaka abi?"
"Hıuuulan bir de inkar mı ediyorsun?"
Bu şekilde vardığını düşünüyorum. Yoksa matematik konusu nasıl din tartışmasından kapanır?
"Bak şimdi kardeşim, 354+217 kaç yapar?"
"571 yapar abi."
"İşte bu da Allah'ın varlığının kanıtıdır."
"Ne alaka abi?"
"Hıuuulan bir de inkar mı ediyorsun?"
Bu şekilde vardığını düşünüyorum. Yoksa matematik konusu nasıl din tartışmasından kapanır?
Yok yaw. Bildiğiniz parantez ve işlem önceliği ile şaşırtmaya çalışan basit mi basit bir konuydu.
Sonucu da 40 idi galiba. Şöyle bir şey olmuş olabilir;
-Cevap 40.
(Not: Ateistim)
-La nedioğn la kulağının arkhsaını goruyornmusun snedjgitkdjci
-İyyyyyyyy yobaz
(Not: Ateistim)
Konu kilit.
Kısacası sınırsız hayal gücü hocam Her şeyi hayal edebiliriz, çünkü konunu aşırı garip.
Konuyu bulup atacağım.
Suriye'ye Türkiye'den giden seyahat firmalarına bakalım ilk olarak: Jet (En gözdesi) Has Günsas Özhan Özhan Hatay'dan saat sabah 9:00'da, diğerleri ise saat 11:00'da kalkıyor ve Halep'e veya Şam'a gidiyor. 9'da binerseniz 3 gibi, 11'de binerseniz 5 gibi Şam'a varabilrisiniz. Halep daha...
Merhabalar, ben sürekli ayak parmaklarımı (bir kemiği aynı anda 2 yerden), el parmaklarimi (bir kemiği aynı anda 4 ayrı yerden), boynumu (2 ayrı yerden), el ve ayak bileklerimi (2 yerden), omurgamı (3 adet yerden), dizlerimi ve bacak ile gövde arasındaki birleşim yerini her gün...