Forumda iz bıraktığınızı düşünüyor musunuz?

Daha kendime yararım yok. En fazla 1-2 kişiye bilgisayar toplamada yardımcı olmuşumdur.

8 ayda iyi mesaj yazmışsın. Masaüstü bilgisayar kategorisinde biraz (yararlı) mesaj yazsan rozet de alırsın iz de bırakırsın. Rozet yanlış bilmiyorsam o kategoride en çok mesaj yazanlara veriliyordu.
Bir ara bende aldım ama sık girmediğim için geri gitti :D. Kısacası devamlılık istiyor.

Bence iz bıraktım. Özellikle klavye mouse ve kulaklık konularında birçok kişi benim önerdiğim ürünü alıp kullanmaya başlamış ve sorun yaşamadıklarını, iyi ki bu ürünü aldırmışın bana gibi cümleler duymuştum.

8 ayda iyi mesaj yazmışsın. Masaüstü bilgisayar kategorisinde biraz (yararlı) mesaj yazsan rozet de alırsın iz de bırakırsın. Rozet yanlış bilmiyorsam o kategoride en çok mesaj yazanlara veriliyordu.
bir ara bende aldım ama sık girmediğim için geri gitti :D. Kısacası devamlılık istiyor.

Forumlarda takılmadan önce de bilgisayarlara çok meraklıydım ama forumlarda takıldıktan sonra 1 biliyorsam 10 öğrenmeye başladım ve gerçekten çok faydalı bilgiler edindim, hala daha edinmeye devam ediyorum. Bence ben iz bırakmaktansa bu forum bende güzel bir iz bıraktı demek daha doğru olur.

Forumlarda takılmadan önce de bilgisayarlara çok meraklıydım ama forumlarda takıldıktan sonra 1 biliyorsam 10 öğrenmeye başladım ve gerçekten çok faydalı bilgiler edindim, hala daha edinmeye devam ediyorum. Bence ben iz bırakmaktansa bu forum bende güzel bir iz bıraktı demek daha doğru olur.
Güzel bir düşünce. İşin yazılım tarafına mı daha çok meraklısınız yoksa donanım tarafına mı?

Vallahi bırakmadım gibi daha yeniyim burada 7 8 yıllık elemanlar var.
Kişilerin yüzünü güldürdüysek ne mutlu.

Sanmıyorum. Belki ETS2 konum bırakmıştır, hala ara sıra beğeni alıyor.
1745273012073.png

Yeni konular

Geri
Yukarı