Forumda neden XXXTentacion sevilmiyor?

XXXTentacion'u Seviyor musun?

• Oy verenlerin toplamı
    106
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru katılıyorum küfür var ama kim küfür etmiyor kadınlara hayatında hata'da olsa her insan etmiştir ayrıca sevgilisine ve sevdiği insanlara yazdığı sözlerde var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ankaralı turgut dinleyen boş kafalı boş insanlar gelip burda ölmüş sanatçılar hakkında atıp tutmasın canınızı yakmayım.

Bir tanecik müziğini ya dinledim ya da dinlemedim ama yorumlara biraz göz gezdirdim dinlemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sırf rahmetli olduğu için bir anda patlayan ve bunun üzerinden gereksiz duyar kasıldığını düşündüğüm bir sanatçıdır kendisi. Bakın sanatçının kendisini kötülemiyorum sadece kendisi rahmetli olduğundan beri her yerde görmeye başlamak canımı sıkmıştı.

Aklıma daha önce adını bile duymayıp sırf öldü diye her yerde anılan, profil fotoğrafı yapılan, telefon arka plan fotoğrafı vb. yapan ergenler geldi.

Duymaman normal ayrıca ben onu 2017'den beri dinliyorum öldük den sonra Robin Hood gibi görünmek için değil.

Sizin böyle bir konu açmanız bile bir hata, isteyen istediği sevsin, dinlesin. Size laf söyleyenleri takmamanız gerekiyor bu kadar fanıysanız.

Ben yalan söylemem. Profil fotoğrafınızdan dolayı sizi küçümsemedim fakat biraz değişik buldum. Bu insanın o şarkısında söylediği sözler kaldırılamaz derecede. Bu yüzden ne saygı duyarım ne de dinleyenine saygı duyarım. Zaten dinleyen genelde ergen kitlesi oluyor. Onlara da aşırı derecede sinir oluyorum. Bu insanın adını bile duymak istemiyorum. Hiç de sevmiyorum. Tabii bunlar benim şahsi görüşlerim. Konuyu bunun üzerine açtığınız için cevabımı verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı