Forumda niye Kaspersky dışında antivirüs önerilmiyor?


Av-test, Microsoft Windows ve Android işletim sistemleri için antivirüs ve güvenlik paketi yazılımlarını çeşitli kriterlere göre değerlendiren ve derecelendiren bağımsız bir kuruluştur.

Bu site tarafsız olarak tüm antivirus programlarını belirli testlere tabii tutarak değerlendiriyor ve burada kullanıcı deneyimleriyle yola çıkarak Kaspersky öneriliyordur ki bende Kaspersky'ı lisanslı olarak kullanan ve lisanslı olarak kullanılmasını önerenlerdenim. Daha önceleri Norton, Bitdefender, ESET ve Avast kullandım ancak hiçbiri Kaspersky'ın vermiş olduğu kullanım kollaylığı ve sağlamış olduğu güvenliği vermedi.
 
Kaspersky kaliteli bir program. Fakat tek kaliteli program değil . Örnek verecek olursam : Trend micro , vipre , malwarebytes premium ve Bullguard antivirus programları da çok başarılıdır.
 
Bu siteden test sonuçlarına bakarak hangisi daha iyi bakabilirsiniz:
En iyi antivirüs Kaspersky, diğerleri çakma.(!)
 
Arkadaşlar antivirus programlarının verilerinizi alması rahatsız ediyorsa veri alımı olarak yıllar önce yapılan bir test vardı . Ne kadar geçerlidir hala bilemem ama o testte emsisoft ve escan 1. olmuştu.
 
2 yıl Avast kullandım temiz derdi hep, bir gün PC'm bayağı bir yorulmuş bir şekilde açıldığını görünce Kaspersky'a geri dönüp deniyeyim dediğimde 3 trojan 2 mining buldu :)

Sen olsan hangisini kullanırsın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda hangisi yalan iş, hangisi helal iş yapıyor görürsün.

Artık lunizz in videolarını atmayı kesin biz biliyoruz hangisi iyi hangisi kötü burada sadece tek bir antivirüsü anlaşmalısınız gibi önermenizi eleştirdim.
 

Geri
Yukarı