Forumda niye kimse bana yardım etmiyor?

Bunu düzgün bir şekilde belirtmek varken insanların acısına gülüp böyle bir yorum atarak ancak kendi seviyeni belli edersin. Forum kullanmadığım ve Google da ilk çıkan forum burası olduğu için buraya yazdım ilk. Ayrıca başka forumlara yazıp yazmadığımı nereden biliyorsun? Buraya eğitim bölümü neden konuluyor? Süs diye mi? Her şey bilgisayar ya da telefon mu sanıyorsun? Hiç dede ya da teyze diyaloğu yapmayacağım ama benim bir hedefim var onu da elimden böyle insanlar alıyor.

Sen de haklısın ne diyeyim. Kusura bakma.

Instagram kullanmıyorum.

Ben şimdi şunu anlamadım sen lise öğrencisisin ve eğer okul değiştirmek istiyorsan bunu ailen neden basitçe okul yönetimiyle konuşup halletmiyor? Ailenin durumdan haberi mi yok yoksa okul değiştirmeni istemiyorlar gibi başka bir durum mu var?

Ailemin haberi var. Ve bir yıl önce yine gittiğimde okul idaresi boşladı.

Ben şimdi şunu anlamadım sen lise öğrencisisin ve eğer okul değiştirmek istiyorsan bunu ailen neden basitçe okul yönetimiyle konuşup halletmiyor? Ailenin durumdan haberi mi yok yoksa okul değiştirmeni istemiyorlar gibi başka bir durum mu var?

Hocam eğer açtığı konuları gözden geçirirseniz iki yolu da denediğini görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı