Forumda son zamanlarda açılan gereksiz konular hakkında görüşlerim

Denetimde açılan konuları denetliyoruz, ayıklıyoruz siz sadece ayıkladıklarımızı görüyorsunuz tabii ki. Demek istediğim, onayladığımız konu kadar sildiğimiz gereksiz konu bayağı var.

Konu, kategori engelleme özelliği ise pek yapılması mümkün gözükmüyor.

Troll olarak düşündüğünüz kişilerin profilini gerekli kanıtlarla raporlarsanız inceleme yaparız. X kişisinin konularından rahatsız oluyorsanız da o kişiyi göz ardı etmenizi tavsiye ediyorum.

Denetimde açılan konuları denetliyoruz, ayıklıyoruz siz sadece ayıkladıklarımızı görüyorsunuz tabii ki. Demek istediğim, onayladığımız konu kadar sildiğimiz gereksiz konu bayağı var.

Konu, kategori engelleme özelliği ise pek yapılması mümkün gözükmüyor.

Troll olarak düşündüğünüz kişilerin profilini gerekli kanıtlarla raporlarsanız inceleme yaparız. X kişisinin konularından rahatsız oluyorsanız da o kişiyi göz ardı etmenizi tavsiye ediyorum.
Gerekli açıklama için çok teşekkür ediyorum. Forumun genel kalitesini bozan kişileri raporlarken bundan sonra sizlere güzel kanıtlar sunacağım. 𝐼̇𝓎𝒾 𝐹𝑜𝓇𝓊𝓂𝓁𝒶𝓇

Haksızsınız denilemez ama tamamen de haklı değilsiniz.
Bir tarih vermek gerekecek olursa... beğeniler kalktığından beri nedense forumda hiçbir şey düzgün gitmedi.
Beğeni sayısı açılsın gibi saçma bir anlam katmayın cümleye, ana konu o değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı