Forumda tanıdığınız insanlar nasıl kişiler?

@Luvyan hayırdır tanıdın mı yoksa?

Forumda tanımayan yok Sanes'i işi derse düşüpte. Gerçekte tanıdığımdan değil.

Intel fanboyu ağır oldu...

Forumda tanımayan yok Sanes'i işi derse düşüpte. Gerçekte tanıdığımdan değil.

Intel fanboyu ağır oldu...

@Luvyan Hayırdır tanıdın mı yoksa?

Sizler harika insanlarsınız, sizler için bu forumu sürekli takip ediyorum teşekkür ederim <3

@Luvyan hocam senin de yerin ayrı bende, ama devrem @HasipNecmiTahir bir başka.

@Nisshin @Kasım_0 hocam onlara da çok selamlar, @Collavino @Cıngıllıoğlu Kolonya <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Serdarteotuzbeş adlı şahsi kişiliğin laptoplardan bir şey anladığı yok. Yanlış bilgi verme efebatin.

@yusuf7878 Tokyo Ghoul sevmiyor juuzou seviyor erkek ama kız gibi duran bir karakter. (fotoda soldaki)

@Mustafa.Kaan çözüm hilesi APK kullanıyor ama kral adam.
@XPlasma kafayı indirimle bozmuş ama severim kendisini arada bana pek iyi şeyler söylemese bile.
@yusuf7878 Karabüklü olup da anime izlemesi şaşırtan bir insan bence. PSU'dan anlıyor diyorlar ama bilmiyorum her sorduğumda farklı bir şey söylüyor.
@pesimist34 arabalarla ilgili ve bilgili bir insan severim kendisini.
@bdxmrz cinsel yönelimini desteklemesem de severim kendisini, bu forumda ilk tanıştığım insanlardan.
@efebatiin
@SerdarT35 İzmirli ve her konuda bir şeyler bildiğini söylüyor, bilemiyorum. Ara sıra laptop konularına etiketlediğim doğrudur.
@Luvyan ne zaman görsem 2. el B450/A520 anakart arıyor ama bir türlü bulamadı
@Yutka46 bu adamda bir şeyler hissediyorum ama... Söyleyemem vallahi.
@UmutMelihAkyol kral adamdır oyun kategorisine her girdiğimde görürüm kendisini. Bu arada yeni PSU da hayırlı olsun.
@He stole my money hocamı yanlış hatırlamıyorsam taa 1000 veya 2000 küsür mesaj olduğu dönemden beri takip ederim bilgili ve sağlam birisidir.
@DaisakuKuze 2. el kategorisinin krallarındandır.
@Lejant her mesajı beğenen ve Minecraft oynayan adam
@GucukBey hemşehrim ve Apple fanboyu olmasına rağmen sevdiğim bir ördektir.
@İstanbul Trip eğer gerçek nickine dönerse müteşekkir olacağım kişidir.
@Schwagos her gördüğümde PP değiştiren oyun kategorisi adamı.
@FehmiDogru.js Toros ar Pozantı Tesisleri
@YüzbaşıJohnPrice eski konularına bakıp güldüğüm Trabzonlu bir kardeşimiz.
@soulsteal59 ne zaman mouse önerisi istesem Aigo GM80 atıyor ama yine de kral adam.
@erayisteya geçen sene GTX 750 overclock konuma yazmıştı yeni ekran kartı alacağını ama hâlâ almadı. Umarım alabilir elbet bir gün
@EmirHene Windows 11 fanboyu.
@Xitana anakarttan anladığını sanıyor ve her mesajıma dislike atıyor ve Kastamonulu ama yine de severim kendisini. Bir de aimi kötü diye duymuştum.
@mardzic mar zic'e selamlar.
@Yerayay Life is Strange seviyor, dolayısıyla kral adam.

Yemek yerken yazdım aklıma gelmeyen kişiler alınmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…