@FehmiDogru.js bana format atma ve Windows kurmamda yardımcı olmuştu, bilgili olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, babası çok kral insandır.
@Xitana bazen cs ile kafayı yedıgını dusunuyorum, anakarttan da anladığını zannediyor ve surekli beni zorbalıyor bilemedim.
@erayisteya tam bir çakmak canavarı, her türden çakmak bulunuyor elınde
@yusuf7878 tam bir karabüklü, PSU'dan anlıyor herhalde
@GucukBey bu adamdan korkuyorum, aynı zamanda telefon alırken yardımı dokunmuştu ama bazı kisilerle kafayı yedi.
@soulsteal59 belali abim benim, arka kapılardan dolayı bazı kötü anılarımız var, 1 ay yatarı kaldı aslan belali abim benim, yasağı bitince gizli işlerimiz olacak
@İstanbul Trip CS ile kafayı yiyeceklerine eminim.
@YüzbaşıJohnPrice bu adam sevdiğim tek Trabzonlu, tamamen bir Trabzonlu olduğuna eminim eski konuları da muhteşem
@bdxmrz Yücelik olupta plata yenilen bir kötü oyuncu,
@XPlasma bu forumda ilk tanıdığım kişi indirimlerle ve rikuyla kafayı yediğine eminim.
@SerdarT35 Bu adam jojoyla kafayı yediğine eminim, onun yaşadığı ikamete bazı özel kişiler göndereceğim, dağdan kişiler.
@Yutka46 bu adamın yaşadığından emin değilim ama oyun incelemeleri guzel, süpheleniyorum
@Luvyan dünya üzerinde aynı günde doğduğumuza inandığım ilk kişi
@mardzic cok kral insandır
@efebatiin bu adam hakkında çok söylenecek söz var ama söyleyemiyorum,
@egemebb sanırım klavyelerden anlıyor, Gateron switch alacaktım ama satıldı, üzüldüm.
@IhateplasmaX gucuğun eşi ve plasmadan nefret eden biri
Daha da var mıdır bilemiyorum ama bu kadardır herhalde umarım dövülmem.