Forumda tanıdığınız insanlar nasıl kişiler?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 144
  • Görüntüleme 4.945
Merhaba, başlıgı anlamamıs olabılırsınız. Acıklayayım. Forumda konustugunuz hep denk geldıgınız tartıstıgınız vesaıre herhangı bır şey. Fark etmıyor. O kısıyı etıketleyıp yanında nasıl bırısı oldugunu yazabılırsınız. Tabı kendı kafanızdan uydurmayın. Gercekten bılıyorsanız tanıyorsanız nasıl bırı oldugunu bılıyorsanız yazın. Ornek.

@blablabla = eglencelı karakterli saygılı su konuda bayağı bılgısı vardır.
@blablabla2 = ınsanlara yardım etmeyı sever.

Bu tarz diyebilirim. Anlamışsınızdır umarım demek istediğimi.

Saygılarımla.
@enesx321 hayatı one pieceden ibaret olan otistik. Clash royalede berbat olan nvidia fanboy kafa bi eleman. Ayrıca da femboy.

Son düzenleme:
@FehmiDogru.js bana format atma ve Windows kurmamda yardımcı olmuştu, bilgili olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, babası çok kral insandır.
@Xitana bazen cs ile kafayı yedıgını dusunuyorum, anakarttan da anladığını zannediyor ve surekli beni zorbalıyor bilemedim.
@erayisteya tam bir çakmak canavarı, her türden çakmak bulunuyor elınde
@yusuf7878 tam bir karabüklü, PSU'dan anlıyor herhalde
@GucukBey bu adamdan korkuyorum, aynı zamanda telefon alırken yardımı dokunmuştu ama bazı kisilerle kafayı yedi.
@soulsteal59 belali abim benim, arka kapılardan dolayı bazı kötü anılarımız var, 1 ay yatarı kaldı aslan belali abim benim, yasağı bitince gizli işlerimiz olacak
@İstanbul Trip CS ile kafayı yiyeceklerine eminim.
@YüzbaşıJohnPrice bu adam sevdiğim tek Trabzonlu, tamamen bir Trabzonlu olduğuna eminim eski konuları da muhteşem
@bdxmrz Yücelik olupta plata yenilen bir kötü oyuncu,
@XPlasma bu forumda ilk tanıdığım kişi indirimlerle ve rikuyla kafayı yediğine eminim.
@SerdarT35 Bu adam jojoyla kafayı yediğine eminim, onun yaşadığı ikamete bazı özel kişiler göndereceğim, dağdan kişiler.
@Yutka46 bu adamın yaşadığından emin değilim ama oyun incelemeleri guzel, süpheleniyorum
@Luvyan dünya üzerinde aynı günde doğduğumuza inandığım ilk kişi
@mardzic cok kral insandır
@efebatiin bu adam hakkında çok söylenecek söz var ama söyleyemiyorum,
@egemebb sanırım klavyelerden anlıyor, Gateron switch alacaktım ama satıldı, üzüldüm.
@IhateplasmaX gucuğun eşi ve plasmadan nefret eden biri
Daha da var mıdır bilemiyorum ama bu kadardır herhalde umarım dövülmem.

@painkiller çok değerli bir abim, zamanında havacılık konusunda bana çok şey kattı. Aktif olarak pek görmüyorum forumda maalesef ama yeri hep bende ayrı olacaktır.

@Astiva laptopu bu adama sorun. Başka bir şey demiyorum. Arabalardan da benim kadar olmasa da anlar (!)

@GFYT araba kullanmayı bilmeyen, otomatik araç bakan bir arkadaş olsa da seviyoruz kendisini. Ayrıca güç kaynağımı bozmuştur.

@Hlina hile hurda bu adamdan sorulur (!)

@UmutMelihAkyol güzel, detaylı oyun incelemeleri ve oyun içi görseller ile içimizi açan değerli bir arkadaş. Pacific Drive oynaması ile ekstra saygımı kazanmıştır.

@Artoria Pendragon Laptopu bu adama da sorun. Ara sıra cıvıyor ama onun dışında iyidir. Ayrıca çakma Makima'dır.

@Maomao profilimi bir ara çöplüğe çevirdiği için ekstra kurulduğum biri. İntikamım kötü olacak.

@yusuf7878 bilgisayar donanımları hakkında bilgili, faydalı biri. Ara sıra konularda denk geliyorum, boş ezbere konuşan üyelerden değil gözlemlediğim kadarıyla.

@AKINLASINN zamanında konularda MFT sensörlü fotoğraf makinesinin ne kadar kullanışlı olacağı konusunda zıt fikirlerim olsa da yazdıkları ile bende bir merak uyandırdı ve bir tane edinmeme bir nevi vesile oldu. İyi bir karardı açıkçası.

@A1peren sanırım takipleştiklerimin takip ettiği birisi, çok tanımasam da takip ettiğime göre iyi

Eklemeyi unuttuğum kişilerden özür dileyerek söylüyorum, hepinizin benim için yeri farklı, seviliyorsunuz <3
Gelip geçicidir her şey akışında, öz yaşayın hayatınızı :)

Sağ olasın hocam. Forumda takılmak güzel ama bir süre sonra sıkıyor insanı. Ama sıkan şey forumda takılmaktan çok bazı kişiler veya bazen de bir moderatör olabiliyor.

Şuan üniversitedeyim. C öğrenmeye çalışıyorum yada takılıyorum falan bir ara verdim diyelim foruma.
Bir yazılımcı olarak vereceğin bir tavsiye varsa dinleyebilirim.

Hâlâ forumda insanlara destek veren üyelere selam olsun. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı