Forumda teknoloji konularına ilgisizliğin artması

Aslında benim de dikkatimi çekiyor sistem toplama konularının azalması. Diğer üyeler de belirtmiş bence en büyük etken ekonomi. Ek olarak mining, covid ve stok sorunları ile birlikte fiyatların uçup gitmesi. Ben de sistemi yenilemeyi ve buradan yardım almayı düşünüyordum ama RTX 2060 bile 3K'dan 6-7K'lara çıkınca ve Dolar yükselince vazgeçtim.

Ayrıca boy konuları zaten vardı ve azalmıyor hiç. Hala inatla boy konusu açanlar var. Bir de okullar açılınca KızlarSoruyor'a döndü forum. "Sizce tenefüste göz göze geldiğim kız benden hoşlanıyor mu?" konuları üstüne koyarak arttı.
 
Bu konuda benim asıl merak ettiğim, ilişki tavsiyesi falan isteyen insanların hiç mi arkadaşı yok?
Bak, o iş şöyle oluyor: Annen, arkadaşın yada psikolog, Yüz yüze konuşurken ifadelerini daha sınırlı bir şekilde ifade ediyorsun. Göz teması, fizik, o zamanki durumuna göre rahat bir şekilde duygu ve düşüncelerini ifade edemiyorsun. Daha bu gün psikoloğa gittim.(İlk günümdü, tanışma evresi falan)
İlk olarak annem seçtiği için kadındı. Bu tarz konularda cinsiyet ayrımı yaparım. ikinci olarak tanımadığım birine duygu ve düşüncelerimi söylemek istemem. üçüncü olarak kadın aşırı güzeldi ve kadına karşı bir şeyler hissetmeye başladım herhalde. Evet arkadaşlarım var ama benim bu tarz konularımı dinleyecek bile olsalar, onlara karşı çok samimi olmadığım için açık ve net konuşmak istemem. Kim bilir belki de dalga geçecekler. Birde Aile kaldı, ailemle zaten aram iyi olmadığı için böyle bir şey söylemek de istemeyeceğimdir. Aram kötü olmadığı zamanlar ise, tepkileri hoşuma gitmedikleri için söylemek istemem.(Tepki derken kastettiğim şey, anne bu gün kızın yanına oturdum desem rahatsız olacağım şeylerden bahsedecektir. Babamla aramız çok resmi olduğu için, onla da konuşmak istemem) Öyle işte, o yüzden insanlar kelimelerini güzelcene seçerek rahat rahat içlerini dökebiliyorlar.
"O da benden hoşlanmış mıdır", "beni seviyor mu", bu gibi konulara olan ilgi forumun yaş ortalamasını hakkında önemli bir detay.
bu forumda bu tarz konuların artmasının asıl sebebinin ise, ülke yöneticilerinin okullara yeteri kadar yatırım yapmadıklarını ve öğrencileri terörist diye suçlamadan tut da gençlik kolları hariç pek bir öğrenciye değer vermemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanlar bu yaşlarda kafalarında onlarca düşünce içinde yaşıyorlar. Okulda tuvalet bile kullanamazken kimse gelip bana eğitim sistemini, okulların öğrencilerine yüklemedikleri statülerden yada spor yapacak imkanlarının olmamasını savunmasın. 1200 kişilik okulun bahçesini görsen varya gülersin birader. Öğle teneffüsünde gölgede oturacak bank olmuyor. Ayakta öğle yemeğini yediğimi hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı