Forumdaki ciddi konularda destek olunmuyor

Ged

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2016
Mesajlar
254
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat forumu uzun zamandır zevkle kullanıyorum. Şöyle bir durum fark ettim ve bu son zamanlarda forumdan soğumama neden oldu. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama forumda birisi; "şu şu ürün alınır mı?", "Falanca TL sistem tavsiyesi", "sıcaklık değerlerim normal mi?" Tarzı konular açmadığı sürece çok yardım alamıyor. Demek istediğim şu: Görece basit konularda herkesin fikri var. Herkes uzun uzun yazıyor ancak cidden bir problem olduğu zaman ve konu açtığımızda doğru düzgün kimse yardımcı olmuyor. Konu çözümsüz kalıyor öyle. Kendi konularımdan örnek vermek gerekirse ben de sistemimi yeni aldım 2 ay ya oldu ya olmadı. Almadan önce doğal olarak konu açıyordum işte hangi parça daha iyi hangisini tavsiye edersiniz işte sistem tavsiye konuları açıyordum. Herkes yazıyordu iyi güzel. Sonra imzamda yazan sistemi aldım. 2 hafta sonra sistem durduk yere kapanmaya başladı. Bununla ilgili konu açtım ama ne ilgilenen oldu doğru düzgün ne yardımcı olan oldu ne sorunu çözen oldu. Kısacası bu forumda en azından benim için böyle bu, görece basit ve kolay konularda herkes yardımcı oluyor ama ciddi bir problemde kimse oralı olmuyor.
 
O konuda bilgili kişi sayısı az ise, bu noktada forumun yapabileceği pek bir şey kalmıyor. Yoksa birçok kategorisi aktif, ve her kategoride kendine has üyeler var bence.

Gördüğüm kadarıyla, Mavi Ekran bölümü de son günlerde aktif. Ama şu bir gerçek, deneyimli ve bilgi sahibi insan sayısı azalıyor, önceki yıllara göre. Çünkü o insanlar hayata karışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı