Forumdaki kullanıcılar yetkililerin tarafını mı tutuyor?

Bu forumun kalitesini sağlayan şey katı kuralları. Geçmiş yıllara göre kuralların hafifletildiğini düşünüyorum. Foruma ilk üye olduğumda bana da saçma gelmişti ama iyi ki zamanında hatalı
-de/-da kullanımından dolayı ceza almışım diyorum. Hiç beklemediğim yerlerde işe yarıyor çünkü.
Hiç beklemediğin yer neresi? Örnek verir misin?

Size tarafsızlığa aykırı 2 görsel göstereceğim. Bunu mizahi bir dille açıklayacağım. Bu yazdığım herkes için geçerli değil. Eleştirdiğim kısım her kullanıcının objektif davranmaması.

Forum katı iken bunu eleştirince üyeler -> bence böyle olmalı, üyeler kurallara uysun. Uymayanlar gitsin.
Forum eskisinden daha az katı iken üyelere -> bence kurallar abartılmamalı. Böyle hafifletilmesi iyi oldu. Ağır olur ise gelen olmaz.

Üstteki görsel kuralların katı olduğu dönem, alttaki katı olmadığı dönem.

Eki Görüntüle 1670958

Eki Görüntüle 1670957

Beğenmiyorsan git kimseyi zorla tutmuyorlar.

Hiç beklemediğin yer neresi? Örnek verir misin?
Ben okulumdaki münazara takımının başkanıyım. Bir münazara turnuvasına katılmamız için kulübümüzü tanıtan bir yazı yazmamız istendi, tabii bu yazıyı resmi bir şekilde yazmak gerekiyordu. Ben resmi yazı yazmayı bu forumda öğrendim diyebilirim. Turnuvayı düzenleyen okula yazıyı gönderdim, turnuvaya kabul edildik. Daha sonradan öğrendim ki organizatörler bu katılımcıların gönderdiği yazılarda bariz yazım yanlışı olanları turnuvaya almamışlar. Buraya hiç üye olmasaydım o turnuvaya katılamayabilirdim. Benim için beklenmedik bir yerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı