Forumdaki Linux fanboyları

Bir sürü Linux dağıtımını denedim son zamanlarda. İçime sinen pek olmadı. En basitinden scroll animasyonu bile Windows'a göre kötü geliyor. NVIDIA+Intel ayrı bir dert. Bir süre denemeyi bırakacağım.

Windows 10'un kararsızlığından nefret ediyorum bu arada. Ama Linux'u övecek potansiyelde değilim henüz. Kendini hala son kullanıcı yönünde geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

İstersen smooth scrollu tamamen kapatabilirsin. Yani eğer performansından hoşlanmadıysan. Linux'te böyle şeylere hazır ol. Destek eksikliği her zaman bir faktör olarak çıkacaktır karşına.
 
Windows 7’cilerden kalma gibi savunmuşsunuz. GNU/Linux mu W7 mi desek W7 dersiniz desteği kesildiği halde. Desteği ve kararlılığı süren dağıtımlar kullanmak her zaman kullanıcının iyiliğinedir. Basit basit şeyleri sorun etmeyin. Gelecekte umarım GNU/Linux iyice yaygınlaşır. Cidden herkesin deneyimlemesi lazım. Pandeminin avantajı bana GNU/Linux’u incelememe ve mükemmel vakit ayırmama neden oldu. 1991 yılında ortaya çıkarsan geç ilerlersin malum. GNU/Linux şu an o sancıları çekiyor.
 
Benden önce yanıtlayan arkadaşlar gerekeni yazmışlar aslında, ben konuya biraz daha geniş bir açıdan bakarak şunu söylemek isterim: Bir soruna en iyi çözüm olduğunu düşündüğümüz eylemi tabi ki öneririz. (İlk mesajda belirtilen eski bir bilgisayara işletim sistemi olarak GNU/Linux önermek konusunda olduğu gibi). Ancak konuyu açan kişinin derdi GNU/Linux dağıtımlarına ve kullanıcılarına sataşmaksa, kendisine "CentOS nedir, ve benim technopat'ı kullanmamdaki katkısı nedir" sorularının yanıtlarını aramasını tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı