Forumla ilgili öneri ve şikayetlerimizi belirtebileceğimiz bir alan var mı?

Dümdüz

Megapat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
6.113
Makaleler
53
Çözümler
124
Yer
İstanbul
Herkese selamlar.

Forum bölümleri ya da kuralları gibi konularda öneri-şikayet belirtebileceğimiz bir bölüm aradım ama bulamadım. O yüzden konumu buraya açıyorum.

Bir öneri de vermek istiyorum:
"İndirim Köşesi" bölümüne baktığımda herhangi bir "Kural" konusu görmedim. Sadede gelecek olursam, bence konu başlıkları sabit bir kalıpta olmalı.
Mesela; "Tarih - Ürün adı - Ürün fiyatı" şeklinde. Örnek veriyorum: "1 Ocak Samsung Galaxy S10 5900TL"

Çünkü çok aktif olan ve sürekli-devamlı konu paylaşılan bir yer değil ve bazı konulardaki indirimler bitmiş. Konu içerisine girdiğimde indirimden önceki fiyatı bile yazmıyor. Teknolojik aletlerden veya indirimdeki üründen pek anlamayan birisi olsa "Demek ki bu burada paylaşıldığına göre iyi bir fiyat" deyip; indirimsiz hatta diğer sitelerden daha pahalıya bile satın alabilir. Ya da haber sitelerindeki gibi "Şok şok büyük indirim! Detaylar içerikte" gibi yazılar hoş olmuyor, fiyatı yazsa adam ona göre girer konuya.
 

Forumla ilgili öneri ve şikayetlerimizi belirtebileceğimiz bir alan var mı?​


Sorun için bence arada konu dışı kullanılabilir.
 
Önerilerinizi konu dışına açabilirsiniz. Şikayetleriniz için rapor sistemini kullanabilirsiniz. Rapor ettiğinizde mutlaka raporlara bakıyoruz.
Sizde yetki var mı? Tam anlayamadım. Benim konularımda en iyi cevap seçmişsiniz ve bu yorumu yazmışsınız ama isminizin altında moderatör vs. yazmıyor.
 
Sizde yetki var mı? Tam anlayamadım. Benim konularımda en iyi cevap seçmişsiniz ve bu yorumu yazmışsınız ama isminizin altında moderatör vs. yazmıyor.
Boş vaktinde moderatörcülük oynuyor sadece. :D

Başlıklar için zaten Sosyal’de açıklayıcı olmaları gerektiği hakkında bir kural var. Kimse yanıyor diye başlık atamıyor uyarı almadan. Eski konuları da sanırım yetkililer kilitleyebilir rapor edersek. :D
 

Geri
Yukarı