Çözüldü Forumlardan herhangi bir bilgimiz öğrenilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gerek IP olsun gerek Gmail olsun gerek yaşadığımız yerden oturduğumuz binanın dairesine kadar açtığımız hesaplar yoluyla bu saydığım şeyler öğrenilebilir mi? Tabii şimdi isteseler moderatörler anında öğrenirler sonuçta hesap açmak için sadece isim yazmak yetmiyor ancak benim dediklerim internette dolaşan herhangi biri için geçerli.

Çözüm
İnternetten rastgele gezinen birisi bu saydığın bilgileri öğrenemez. İsim ve soyadını söylememen yeterli olur. Bedava panel sayesinde isim ve soyadından tüm bilgilerini bulabiliyorlar.
İnternetten rastgele gezinen birisi bu saydığın bilgileri öğrenemez. İsim ve soyadını söylememen yeterli olur. Bedava panel sayesinde isim ve soyadından tüm bilgilerini bulabiliyorlar.

Çözüm
@Cruslan isim ve soyadını söylemediği sürece yeterli olur. Arkadaşın ismiyle yaşadığı şehirde birçok kişi vardır da gene de her şeyin açık yerlerde söylenmemesi lazım. Bazı bilgiler gizliliğini korumalıdır.

Merhaba beyler. Aslında başlık açacaktım ama açamadım buraya yazayım dedim. Soruya geçeyim hemen. Bir forumda takılıyordum tamamen anonim olarak. Kendimi veya kişisel bilgilerimi hiç ifşa etmedim bir kaç sansürlü foto dışında. Ama bu aralar şüphelendiğim bir şey var. Tam olarak bilmediğimden buraya geldim kusura bakmayın lütfen. forumda bulunan herhangi biri benim tarayıcı geçmişime, fotoğraflarıma, IP adresime, kişisel bilgilerime erişmesi mümkün müdür? Böyle bir olasılık var mı acaba? Cevaplar için teşekkür ederim.

Admin ve moderatörlerin bu dediklerinin çoğuna erişimi var. IP adresine ve e postalarına sahipler. Dolayısıyla isteseler Google, YouTube, Instagram, Facebook vs hesaplarına erişebilir, evinin adresine kullandığın modemin seri nosuna kadar öğrenebilirler. Herhangi birinin bunları öğrenebileceğinden emin değilim. Eğer ortalıkta hiçbir bilgi bırakmadıysan sana dair zaten seni araştırmakla uğraşmazlar. Araştırsalarda bir şey çıkması muhtemel değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…