Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar Merhaba , Yanlışlıkla Forumları okundu olarak işaretle dedim, geri düzeltemedim. Bunun bir düzelme yolu varmıdır ? Teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba , Yanlışlıkla Forumları okundu olarak işaretle dedim, geri düzeltemedim. Bunun bir düzelme yolu varmıdır ? Teşekkürler.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2014 #2 Sanırım yok ama son mesajlara şu linkten ulaşabilirsin: www.technopat.net/forum/search.php?do=getdaily
Sanırım yok ama son mesajlara şu linkten ulaşabilirsin: www.technopat.net/forum/search.php?do=getdaily
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #3 Forumları okundu olarak işaretle dediğiniz o ana kadar açılmış tüm konuları okumuş varsayılırsınız. Eğer konuları tekrar görmek isterseniz de "Yeni Mesajlar"a tıklayın ve "24 saat içindeki konuları görüntüle"ye basın.
Forumları okundu olarak işaretle dediğiniz o ana kadar açılmış tüm konuları okumuş varsayılırsınız. Eğer konuları tekrar görmek isterseniz de "Yeni Mesajlar"a tıklayın ve "24 saat içindeki konuları görüntüle"ye basın.