Forumun kalitesi her geçen gün düşüyor

Öyle vallahi, yok 31 çektim, sünnet yeri sişmiş, yok şu yok bu. Burada herkes doktor galiba :)Sağlık alanının komple kapanması gerekiyor. Adamın penisine doktorun gözükmesi gerekirken gelmiş konu açıyor buraya. Troll'ün biri gelip dese kolonya dök dese oraya, ne olacağının farkındasınızdır umarım.
 
Herkesi Tanrı, doktor zanneden insanların konu açması artık forumca herkes garip kabul ederek meşrulaştırıldı, asıl saçma olan şey bu konuların onaylanması. Bu forum çoğu konuların saçma olduğunu 3 yıl önce de, 2 yıl önce de, geçen yıl da söylüyordu. Şimdi de söylüyor. Yaş kitlesine karşı sitem etmek bana pek mantıklı gelmiyor, 13-14 yaşında forumu düzgün kullanan da var, 16 yaşında ''ileride boyum ne kadar olur?'' diye konu açanlar da var. 25 yaşında kendine hakim olamayıp, insanlara hakaret eden de var. Ben kimseye ''sen suçlusun!'', ''senin hatan'' demiyorum ancak bence Technopat eski katılığına geri dönmeli. Saçma konuyu, onaylayan moderatör de, konuya yorum yazacak kişi de konunun nasıl sonlanacağını gayet iyi biliyor, insan zihni herkeste var.

@Yener K. gibi bir abimin, moderatörün kopyalanıp bu foruma yayılması gerek ki, daha güzel bir yer olsun. Bazı moderatörlerin gerçekten eleştiri kaldırmaya ve kafalarını kaldırıp şöyle bir foruma göz atmaya yönelik gereklilikleri var. Uzun zamandır forumda mesaj yazmıyorum, uzun zaman sonra ki ilk mesajım bu. Sürekli forumda aktifim, ancak yorum yazmama hakkımı kullanıyorum. Çünkü mantıklı konu kalmamış forumda, sadece yaşanan saçmalıkları izliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni olsam da gerçekten "Boyum uzar mı?" gibi konular insanı bayıyor.
Hocam sizi de biliyoruz troll cevaplar veriyorsunuz.

Ayrıca "Konu Dışı" kategorisine sınırlama gelmeli. Çok ciddi bir durum vb. yoksa onaylanmamalı. Herkes troll cevap veriyor. Ciddi bir konuya bile saçma sapan cevaplar geliyor ve konu kirleniyor. Bunu çok sinir oluyorum. Siber güvenlik derneğine saçma sapan cevaplar geliyor. Bilmiyorsan yazma. Bu kadar basit.
 
Son düzenleme:
Bu sorun sadece bu foruma ait bir husus değil, birçok forum aynı konudan müzdarip aslında ama topluluğun olduğu her yer de seviye farklılığı vardır, önemli olan sizin bu duruma nasıl baktığınızdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizi de biliyoruz troll cevaplar veriyorsunuz.
Hocam troll cevaplarım var ama olduğu yerler; Konu Dışı, Mizah ve Eğlence. (Bunu savunmuyorum.) Aynı zamanda, ben troll üyelere bir şey dediğimi hatırlamıyorum?
Ayrıca "Konu Dışı" kategorisine sınırlama gelmeli. Çok ciddi bir durum vb. yoksa onaylanmamalı. Herkes troll cevap veriyor. Ciddi bir konuya bile saçma sapan cevaplar geliyor ve konu kirleniyor. Bunu çok sinir oluyorum. Siber güvenlik derneğine saçma sapan cevaplar geliyor. Bilmiyorsan yazma. Bu kadar basit.
Hocam bunu güvenlikte açsanız troll cevap daha az gelirdi emin olun.
 
Öyle vallahi, yok 31 çektim, sünnet yeri sişmiş, yok şu yok bu. Burada herkes doktor galiba :) sağlık alanı komple kapanması gerekiyor. Adamın penisine doktorun gözükmesi gerekirken gelmiş konu açıyor buraya. Troll'ün biri gelip dese kolonya dök dese oraya, ne olacağının farkındasınızdır umarım.

Komik biraz ama doğru.

1 Gram beyni olmayan, herkesi Tanrı, doktor zanneden insanların konu açması artık forumca herkes garip kabul ederek meşrulaştırıldı, asıl saçma olan şey bu konuların onaylanması. Bu forum çoğu konuların saçma olduğunu 3 yıl önce de, 2 yıl önce de, geçen yıl da söylüyordu. Şimdi de söylüyor. Yaş kitlesine karşı sitem etmek bana pek mantıklı gelmiyor, 13-14 yaşında forumu düzgün kullanan da var, 16 yaşında "ileride boyum ne kadar olur?" diye konu açanlar da var. 25 Yaşında kendine hakim olamayıp, insanlara hakaret eden de var. Ben kimseye "sen suçlusun!", "senin hatan" demiyorum ancak bence Technopat eski katılığına geri dönmeli. Saçma konuyu, onaylayan moderatör de, konuya yorum yazacak kişi de konunun nasıl sonlanacağını gayet iyi biliyor, insan zihni herkeste var. @Yener K. gibi bir abimin, moderatörün kopyalanıp bu foruma yayılması gerek ki, daha güzel bir yer olsun. Bazı moderatörlerin gerçekten eleştiri kaldırmaya ve kafalarını kaldırıp şöyle bir foruma göz atmaya yönelik gereklilikleri var. Uzun zamandır forumda mesaj yazmıyorum, uzun zaman sonra ki ilk mesajım bu. Sürekli forumda aktifim, ancak yorum yazmama hakkımı kullanıyorum. Çünkü mantıklı konu kalmamış forumda, sadece yaşanan saçmalıkları izliyorum.

Ama gerçekten problemi olan ve sadece çözüm arayan insanlar da var bu forumda hatta çoğu kişi öyle şu an.
 
Öncelikle bunu okuyan moderatör arkadaşımdan bir isteğim olacak, eğer gerçekten adaletli bir forum ise hedefiniz bu konuyu silmeyin. Kaçıncı açışım bilmiyorum ama cidden artık rahatsız oluyorum ve diğerlerinin de olduğunu düşünüyorum.

Gelelim asıl konuya. Son zamanlarda Sosyal'e yeni üye olan arkadaşların bırakın yazım kurallarına dikkat etmeyi, cümleleri bile yarım yamalak, harfler eksik ve yabancı karakterlerle kurduğuna şahit oluyorum.

Açıkçası ağzım açık kalıyor. Eskiden cümlenin sonunda nokta yok diye uyarı veren böyle bir mecraya ne olduğunu cidden merak etmeye başlıyorum.

Sadece bu olsa yine iyi, geçen gün "birden başlayarak sayalım" tarzı bir konu gördüm ve cidden çıldıracaktım. Gerçekten önemli ve işe yarayacak konular bazen onaylanmazken nasıl bu tarz gereksiz konular onay alır aklım almıyor.

Fazla uzatmayacağım, işin özü Sosyal eski kalitesini gözümüzün önünde kaybetmeye başladı. Ben burada diğer arkadaşların da benimle aynı fikirde olup olmadığını görüp, konuşup tartışma hakkımı kullanmak istiyorum.
 

Geri
Yukarı