Forumun yöneticisi olsanız ilk neyi değiştirirsiniz?

Katılım tarihi nispeten eski üyelerin, kuralların eskiye döndürülmesi gerektiğinden bahsetmesi bir şeyleri gösteriyor. Kural dışı bir mesaj veya davranış kısa sürede uçurulurken şimdi provakatif başlıklar açıp insanları kendi yaptığı yanlıştan dolayı suçlayarak her mesajında imaya alan ikiyüzlü kimseler elini kolunu sallaya sallaya mesaj yazıyor. Diğer forumların aksine Technopat'da benzerini göremediğim kişiliklerin burada da türemesi kötü oldu.
Mesela bu yazıda da kışkırtıcı kelimeler kullanılıyor, ikiyüzlü deniyor, bana ithafen böyle insanların türemesi kötü oldu deniyor. Sırf bunlar bile kavgaya sebebiyet veriyor. Oysa, böyle provokatif konular açılmamalı yazsa belki ben de yaptıklarıma dikkat edeceğim.

@acv Bence bu son yazılana hiç cevap verme. Direkt arkadaşı göz ardı edelim, üçümüz de rahatlayalım. :D Bu kadar alakasız bir şeyden bu kadar da mağduriyet çıkarılamaz, bu mağduriyetle uğraşılmaz. :D

Arkadaş sağ, ben selamet. Artık görmeyiz birbirimizi yan panelde son mesajlardan denk gelmediğimiz sürece...

@acv Bence bu son yazılana hiç cevap verme. Direkt arkadaşı göz ardı edelim, üçümüz de rahatlayalım. :D Bu kadar alakasız bir şeyden bu kadar da mağduriyet çıkarılamaz, bu mağduriyetle uğraşılmaz. :D

Arkadaş sağ, ben selamet. Artık görmeyiz birbirimizi yan panelde son mesajlardan denk gelmediğimiz sürece...
Eğer böyle bir şey yaparsanız gözünüzün yağını bile yerim, ne olur artık beni göz ardı edin.
@acv Siz de engeller misiniz?

Veverest, Padron, Geympavır, Geymbuustır, Eşek oğlu Eşek Jeymz, Xiaomi'nin Redmi markası, Güçbuustır, Frizbi, Rempeyç, ScamBoX, İzoly, Adata'nın SSD'leri gibi markaları/ürünleri önerenlere 1 ay ceza atardım.

Gereksiz konuları açmazdım. Aynı zamanda 1 gün ceza atardım.

Senkar.net adlı siteyi yasaklardım.

Diktatörlük yapardım.

Redmi aslında iyi fakat ülkemizde sadece kamera pikseline bakıp telefon alanlar yüzünden bu halde.

Öyle kafana göre 1 ay ceza atarsan büyük ihtimalle yasaklanırsın. Birilerine sövmediği, reklamlı linklerle para kazanmaya çalışmadığı veya çoklu hesap açmadığı sürece kolay kolay kimseyi yasaklamıyorlar. Hatta küfürde bile uyarı veriliyor sanırım. Bir kişi foruma zararlı davranışlarda bulunmayı kafasına koyduysa internet kafeden bile hesap açıp gelebilir. Sudan sebeplerden 1 ay ceza vermek buna teşvik eder. Yani forumu temizlemez, beter edersin.

Saçma bir sistem zira adamlar 100 lira klavye önerisi veya 150 lira 240GB SSD önerisi istiyor. İzlediği teknoloji Fatih'leri de bu markaları kendi markasıymış gibi övüyor.
İlk kez SSD alıyor olsam ve zerre anlamasam James Donkey alma gafletine düşebilirdim.

James Donkey'i hiç sevmiyorum fakat Rampage bazen kaliteli Çin Mali ürünlere damga basıyor. Düşük bütçede önerilebilir modelleri var.

Bu arada sizler banı uyarı mı sanıyorsunuz? Büyük suç işlemedikçe ban atılmaz ki. Uyarı verilir en fazla.

Ban zaten orada öylesine kullandım. Hayır yani adamın 500 TL bütçesi var Rampage öneriyor, ne yapayım yani haksız mıyım?

Yeni konu açarken karşımıza çıkan kategori seçme ekranında çizdiğim yere arama kutucuğu koymak isterdim. Böylece seçmek istediğimiz kategori yazdığımız karaktere göre filtrelenebilirdi.

Ek Açıklama 2020-06-25 015210.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı