Forza 4 hız hilesi ban sebebi mi?

selim.3rd

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar otobanda hız kapanında birisi benden 20km daha hızlı geçti diye hırs yapmıştım. Gittim WeMod diye bir yerden hile buldum tuşa basınca hızlanıyor falan yanlışlıkla biraz hızlı geçtim, hesabı banlarlar mı?

Ekran görüntüsü 2025-08-10 173012.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar otobanda hız kapanında birisi benden 20km daha hızlı geçti diye hırs yapmıştım. Gittim WeMod diye bir yerden hile buldum tuşa basınca hızlanıyor falan yanlışlıkla biraz hızlı geçtim, hesabı banlarlar mı?

Eki Görüntüle 2553307

Yok 1 senedir otobanda 600 700 le gidiyorum we modla hiçbir sorun yok para hileside yaptım we moddan.

Yok 1 senedir otobanda 600 700 le gidiyorum we modla hiçbir sorun yok para hileside yaptım we moddan.

Biri görüp raporlamazsa bir şey olmuyor ama mesela ben gecen yıl hız hilesi yapan birini raporlamaştım ban yemişti. Yani rapor yer başkalarınin oyun zevkini bozarsan ban yersin.

Hatta milleti sinirlendirmek için geriden F4'e basıyordum birden 600'e giriyordu anlıyolardı ama hiçbir şey olmuyordu.

Hatta milleti sinirlendirmek için geriden F4'e basıyordum birden 600'e giriyordu anlıyolardı ama hiçbir şey olmuyordu.

Yetkililer zaten uğraşmıyor liderlik tablolarını emek lemi yapılmış zannediyorsunuz sadece McLaren P1 ya da F1 diye araba vardı onu almayın yeter.

Hayır, Forza 4'de hız hilesi ban sebebi değildir. Artık horizon 5 çıktığı için onunla ilgileniyorlar, 4'e bakıp millete ban atan yok. 4'te şu an ban yemenin tek yolu yasaklı olan McLaren P1 Owen's Edition arabasını almak. Bu da yalnızca hileyle alınabiliyor zaten. Bu arabayı alırsanız anında ban yersiniz. Bunun dışında hiçbir durum 4'te ban yemenize neden olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı