Forza 4 varken 5 almak mantıklı mı?

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
.
Meslek
İşsiz
Halihazırda Forza Horizon 4 var ama baktım Forza Horizon 5'te bayağı indirime girmiş. Sizce Forza 4 varken Forza 5 almak mantıklı mı ne gibi değişiklikler var?

kral bütçen çok ise al ama az ise riske girme derim

Halihazırda Forza Horizon 4 var ama baktım Forza Horizon 5'te bayağı indirime girmiş. Sizce Forza 4 varken Forza 5 almak mantıklı mı ne gibi değişiklikler var?

Forza 5 daha iyi grafikler ve daha iyi sürüş hissi veriyor kesinlikle.

4te 900 5te 700 saatim var ve sana şöyle söyleyeyim. 4 kat kat daha iyi bir oyun benim için çünkü 5te yarışları mahvettiler yeni bitiş çizgisi teknolojisi o kadar kötüki. Senin açında adam arkanda fakat yeni mekanikte oyun hep farklılık gösteriyor o konuda. Araba çeşitliliği daha fazla evet bu iyi birşey. Onlineda fh4 kitlesi çok daha iyi ve pozitif bir kitle FH5te 13 yaşındaki çocuklar beni viraja girerken fren olarak kullanıyor (yüksek hız çarpışma önleyicisi tabi çalışmıyor herzamanki gibi) 4te illa vardır böyle sana çarpanlar ama çoğu 5e geçtiği için çok yoktur. Grafik olarak gözle çok ayırt edebileceğin birşey yok ikisi neredeyse aynı sadece 100 yılda bir göreceğin kum fırtınası var 5te. Yani geri kalmayayım falan diyorsan 5 alabilirsin ama 4 daha iyi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…