Forza 5 neden fazla hile var

Yapacak çok bir şey yok hocam artık neredeyse her oyunda hile var yani ben her bir oyuna girdiğimde multiplayer sürekli bir hileci geliyor.

Adam en hızlı geçerek listelenen sıralamada 1700 km/s yapmış. Ne yapayım da geçeyim bu arkadaşı? Hız hilesinden tut, para hilesine hepsi var.

Adam en hızlı geçerek listelenen sıralamada 1700 km/s yapmış. Ne yapayım da geçeyim bu arkadaşı? Hız hilesinden tut, para hilesine hepsi var.

YouTube'da arada karşıma çıkıyor, glitch yaparak yapıyorlar ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum, para hilesinin bence çok bir önemi yok bırakın sürsün insanlar istediği arabayı birine zararları dokunmuyorsa bence bir mahsuru yok çünkü DLC'li araçları alamıyorlar sonuçta.
Ancak rekabetçi olan oyun modlarında mesela eleyici falan bunlarda hile yapanların kesinlikle yasaklanması gerekiyor.

YouTube'da arada karşıma çıkıyor, glitch yaparak yapıyorlar ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum, para hilesinin bence çok bir önemi yok bırakın sürsün insanlar istediği arabayı birine zararları dokunmuyorsa bence bir mahsuru yok çünkü DLC'li araçları alamıyorlar sonuçta.
Ancak rekabetçi olan oyun modlarında mesela eleyici falan bunlarda hile yapanların kesinlikle yasaklanması gerekiyor.
Hocam müzayede sisteminde para basıp almaları can sıkıcı. Glitch ile yapanlar var ama yanımda online sürüp, bir anda 1500, 2000 km/s hızlara ulaşınca pek bir eğlencesi kalmıyor oyunun. :D

Hocam müzayede sisteminde para basıp almaları can sıkıcı. Glitch ile yapanlar var ama yanımda Online sürüp, bir anda 1500, 2000 km/s hızlara ulaşınca pek bir eğlencesi kalmıyor oyunun. :D

Evet müzayede olayı yüzünden aslında yasaklanmaları gerekebilir, belki o para ile sadece oyunun kendi mağazasından araç satın alanlar için sıkıntı teşkil etmeyebilir, ancak müzayade sisteminde kullanmak bence yasaklanma sebebi olmalı.
Hız konusunda evet haklısınız ben şahsen böyle yarış oyunlarında insanlara karşı oynamayı sevmiyorum botlara karşı bir iki el atıp veya sadece güzel grafiklerin tadını çıkartıp yavaş yavaş araç sürmeyi seviyorum tabii bu kişiden kişiye göre değişir, Online yarışta hile yapanlar kesinlikle yasaklanmalı.

Oyunun geliştiricileri hileleri fixlemiyor çünkü, bu konuda umursamaz ve tembeller. İnsanlar meydanı boş buluncada yapışıyor hileye. Ban dalgası arada bir atsalar da millet spoofer kullanıp kaldırıyor banını. Kredi hilesinden tut nadir araç hilesine, hız hilesi mi dersin. Oyunun her yerinden hile akıyor. Ben oyunu çıktığından beri hilesiz şekilde oynuyorum. 1.174.000 küsür mükafat puanım var, sıralamadaki hileciler yüzünden en başta 10 milyon puanlı oyuncular var. Hepsinin skoru hile. Bunu geçtim oyundaki tüm hız kapanı, drift bölgesi gibi PR stuntlarda bile en baştaki skorların hepsi hile. Bu durum horizonun başından beri böyle, horizon 3'te de 4'te de vardı, halen var. Hileli skorları temizlemekle uğraşmıyorlar. Anca yaptıkları her ay güncellemeyle birkaç dandirik araba getirip DLC yayımlamak.

Bugün bende yaşadım bunu adam onu 20 k yapmış nasıl geçeyim o adamı. Bir de bende jesko var adam Ford Mustang ile jeskoyu geçebiliyor. Basmışlar yarışlarda hileyi.

Geri
Yukarı