Forza Horizon 4 %100 save dosyası nereden bulunur?

emirrtmc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'da Steam veya Microsoft sürümü için olan saveler var fakat oyun geçtiğimiz sene platformlardan kaldırıldığı için crack yüklemek zorunda kaldım ve save dosyası arıyorum, çoğunu denedim fakat sonuç alamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bu hocamızın YouTube'daki videosunada yorum yaptım fakat henüz görmedi galiba.

@K_carmz hocam nasıl yaparım bilginiz var mı
YouTube'da FH 5 korsan versiyonu için çekmişsiniz video, 4 içinde yapar mısınız?
Ben 4 için o kanaldan yapmıştım ve düzgün çalışıyordu.

Bu videodan izleyip yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 4 için o kanaldan yapmıştım ve düzgün çalışıyordu.

Bu videodan izleyip yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benimki crack maalesef, bu steam sürümü için teşekkürler yinede.

Hocam, sizin oyununuzun versiyonu kaç? Save ile oyunun versiyonu aynı olmalı.

Hocam versiyona şu an bakamıyorum evde değilim fakat indirdiğim dosya 2023'ün mart ayında paylaşılmıştı. Güncelleme geçmişine baktığımda o tarihe en yakın sürümün 7 Mart 2023'te yayınlanan 1.477.567.2 sürümü olduğu görünüyor.

Hocam buna baktımda dosyaları nereye atacağımı bulamadım crackleyen kişiler farklı

Hocam versiyona şu an bakamıyorum evde değilim fakat indirdiğim dosya 2023'ün mart ayında paylaşılmıştı. Güncelleme geçmişine baktığımda o tarihe en yakın sürümün 7 Mart 2023'te yayınlanan 1.477.567.2 sürümü olduğu görünüyor.

Hocam buna baktımda dosyaları nereye atacağımı bulamadım crackleyen kişiler farklı
Sayfada direkt karşınıza çıkıyor. Hiç mi görmediniz?

Screenshot 2025-06-02 101430.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı