Forza Horizon 4 30,36 TL

Sen kimsin Steam'i affediyon kanka? Steam sana bir şey yapmadı. Ülkenin ekonomisi kötüyse onuda mi Steam düzeltsin?

Eki Görüntüle 1397463
Steam bizim esnaflar ve sözde ucuz vatandas dostu market zincirleri gibi zam yapmadi valla helal olsun. Belki sattıkları malin sanal olması bunu mümkün kılıyor ama olsun sonuç olarak yapmadilar.
 
Haklısınız hocam ne diyeyim.
Belki Steam olmasa bu durum daha da kötü olabilirdi. Düşün dün 36 TL'ye FİFA 22 aldım. 2 dolara hangi ülkede FIFA veriyorlar. Sistemi çoğu kişi suistimal etti. FİFA 21 alip iade etti. Steam bunları iadesini kabul da etmeyebilirdi ama ediyor. Steam'e kimse laf edemez burada.
 
Ultimate Edition olduğunu görmemişim kusura bakmayın. Güzel indirim ETS 2 ATS oyunlarındaki zamdan sonra Steam'i az da olsa affettirebilecek bir indirim.

ETS fiyat artışı yerinde olmuş, o kadar kaliteli bir oyuna indirimdeyken 10TL fiyat yakışmıyordu. Çok iyi oldu açıkçası.
 
Xbox Game Pass alıp birçok oyunu oynayabiliriz hocam. Forza 5 daha güzel değil mi ?
Tamam Game Pass size daha mantıklı geliyor olabilir (bana göre de öyle) ama baktığımız zaman sonuç olarak bu oyunlar Game Pass'den ileride kalkabiliyor. (Ör: Forza Motosport 7). Ayrıca aylık ödeme yapmak istemeyip sadece 1 oyuna tamamen sahip olmak isteyen insan sayısı da fazladır. 5 konusuna gelirsek bence pek fark yok ama kişisel bir durum bu tabi ki mesela Xbox One'da geriye uyumluluk ile oynadığım 2012'de çıkan ilk Forza Horizon hepsinden daha zevkli gelmişti bana.
 

Geri
Yukarı