Çözüldü Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cemsnbc

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba;

Geçen gün Steam üzerinden Forza Horizon 4 Ultimate editon sürümünü satın aldım. Oyunu normal yükledim fakat oyunu bir türlü çalıştıramadım. Oyun bazen görev yöneticisinde açık görünüyor ama oyunun ekranı gelmiyor. Bazen de hiç açılmıyor. Nette bulduğum her yolu denedim. Sistem gereksinimlerini bilgisayarım destekliyor.

Oyunda mı bilgisayarda mı sorunu anlamak için Microsoft Store'dan demo sürümünü indirip kurdum. Microsoft Store'dan indirdiğim demo sürüm sorunsuz çalıştı.

Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Evet.
Buradakileri de deneyin bi' hocam, belki gözünüzden kaçan bir şey vardır.
Denedim çoğunu.
Rapor paylaşın hocam.

Eve gidince raporu paylaşırım.
Oyunun hata raporu

Visual C++ Redistributable Runtimes uygulamalarını kaldırıp tekrar kurunca sorun düzeldi.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Konu kitlenebilir.
Rapor paylaşın hocam.

Hocam dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Evet.
Buradakileri de deneyin bi' hocam, belki gözünüzden kaçan bir şey vardır.
Denedim çoğunu.
Rapor paylaşın hocam.

Eve gidince raporu paylaşırım.
Oyunun hata raporu

Visual C++ Redistributable Runtimes uygulamalarını kaldırıp tekrar kurunca sorun düzeldi.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Konu kitlenebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı