Forza Horizon 4 Almak Mantıklı mı?

Ben genellikle araba oyunlarına değişik süreler ile oynarım.
Game Pass iyi de araba oyunlarını gerçekten çok uzun süreler yıllar sonra bile indirip oynayıp silebilirim. Bu yüzden pek Game Pass gibi sistemlere sıcak bakmıyorum.
Zaten Forza Horizion 4 oynatır benim laptop maksimum.
O zaman indirimde FH4 al geç. Zaten FH5'den alacağın performans iç açıcı olmaz pek.

Mantıklı hocam bu.
Olmadı beğenirsem yapısını fenan doğum günüme yakın zaten çıkış zamanı olmadı bayram harçlıklarıı tutarım ve birleştirip alırım.

Hocam bi sistem toplamayı planlıyorum en az 1050 Tİ olmak üzere.
O zaman alınabilir evet.Ama Microsoft Store'dan almayın.Steam'i bekleyin.

Ben genellikle araba oyunlarına değişik süreler ile oynarım.
Game Pass iyi de araba oyunlarını gerçekten çok uzun süreler yıllar sonra bile indirip oynayıp silebilirim yüzden bek Game Pass gibi sistemlere sıcak bakmıyorum.
Zaten Forza Horizion 4 oyantır benim laptop maksimum.

Discord'unuz varsa eğer buradan söylemesi biraz reklama girer verebilirsiniz:)

Forza Horizon 5 Steam'e gelmediği sürece pek ucuza alınacak bir oyun gibi durmuyor.

Oyunun Steam'de çıkacak. Büyük ihtimalle Forza Horizon 4 ile aynı fiyattan çıkacak. Ama FH4 daha çok indirime girecek. FH4'ü indirimde 50₺ gibi fiyatlara alırken FH5 92₺ olacak. Açıkladıkları sistem gereksinimleri FH4 ile aynı. Eğer iyi optimizasyon yapmışlarsa FH4 ile aynı sistem isteyecek. Yani eğer dediğim gibi olursa ve paranız yetiyorsa FH5 almak daha mantıklı. Eğer aynı fiyattan çıkmazsa veya bütçeniz yetmezse indirimde FH4 almak daha mantıklı.

Mantıklı hocam bu.
Olmadı beğenirsem yapısını fenan doğum günüme yakın zaten çıkış zamanı olmadı bayram harçlıklarıı tutarım ve birleştirip alırım.

Hocam bi sistem toplamayı planlıyorum en az 1050 Tİ olmak üzere.

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri​

• İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon 15063.0 ya da daha yüksek
  • İşlemci: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz ya da Intel i5 750 @ 2.67Ghz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVidia 650TI ya da AMD R7 250x
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

Oyunun Steam'de çıkacak. Büyük ihtimalle Forza Horizon 4 ile aynı fiyattan çıkacak. Ama FH4 daha çok indirime girecek. FH4'ü indirimde 50₺ gibi fiyatlara alırken FH5 92₺ olacak. Açıkladıkları sistem gereksinimleri FH4 ile aynı. Eğer iyi optimizasyon yapmışlarsa FH4 ile aynı sistem isteyecek. Yani eğer dediğim gibi olursa ve paranız yetiyorsa FH5 almak daha mantıklı. Eğer aynı fiyattan çıkmazsa veya bütçeniz yetmezse indirimde FH4 almak daha mantıklı.
Yok hocam zaten 2 gün sonra indirimler başlayacak ve eğer Ultimate Edition 97 TL altında düşmez ise paramı saklayıp 5'i beklerim galiba.

FH4 öncelikle ucuz alabilirsin çok keyifli,FH5 ise pc'ye bir süre gelmeyecek bildiğim kadarıyla ilk xbox daha sonra pc'ye gelecek şöyle düşün,MFS xbox üzerinde yoktu ilk pc'ye geldi şimdi de xbox'a gelecek FH5 de böyle.

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri​

• İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon 15063.0 ya da daha yüksek
  • İşlemci: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz ya da Intel i5 750 @ 2.67Ghz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVidia 650TI ya da AMD R7 250x
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
O zaman Laptop 30 FPS oynatır gibi 720p Low'da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı