CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
İlk öncelikle iyi Sosyaller. Oyunun bu yılın aralık ayında her yerden "satıştan kaldırılacak" duyurusu yapılmıştı ki bu doğru bir haber. Ayrıca mantıklı. Nedenine gelecek olursak Forza Horizon 5 var hatta insanlar artık Forza Horizon 6 "nerede?" sorusunu sormaya bile başladı haklı olarak FH 5 yayınlandıktan yıllar sonra. İşin saçma bir kısmı var. O da daha oyunun kalkmasına aylar varken tüm DLC'lerin hemen o haber verildikten sonra mağazalardan kaldırılması. Almadığım DLC'ler vardı belki çok önceden almam gerekiyordu ama o zamanlar sadece 60 saat oynadıktan sonra aylar boyu doğru düzgün bile girmemiştim oyuna. Tabii daha sonrasında direksiyon seti alınca ve kontrol ayarlarını iyi ayarlayınca oynanış saatim 160 saate kadar çıktı derken bir baktım oyunda Festival de yok. Oyunda her mevsim değişiminde Festival içinde etkinliklerinde değişmesi gerekiyordu fakat artık geçmiş Festivalleri gösteriyor aynı yer :/
Ben belki yanlış anlamış olabilirim ama Forzathon mağazasında bile 2 araba yerine 1 araba gösteriliyor. Açıkçası oyunu oynamanın bir mantığının kalmadığını düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Durumu doğru anlamış mıyım, anlamamış mıyım merak ediyorum.
Ben belki yanlış anlamış olabilirim ama Forzathon mağazasında bile 2 araba yerine 1 araba gösteriliyor. Açıkçası oyunu oynamanın bir mantığının kalmadığını düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Durumu doğru anlamış mıyım, anlamamış mıyım merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: