Forza Horizon 4 bütün ilerlemelerim silindi

İşletim sistemi
Windows 10

ILYNXI

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
127
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır arkadaşlarla FH4 oynuyoruz. Malum oyunun sürekli kendi kendine kapanma sorunu var. Bu yüzden internette gezinip araştırırken 'sistem yapılandırması' kısmında sağ altta tümünü devre dışı bırak yaptım. Daha sonra bir baktım ki PC açıldıktan sonra şifre kısmında bana 'şifren erişilebilir değil' tarzında bir şey söylemiş. Ben de Windows 10 sıfırladım. Sonra girdiğimde oyun beni sıfırdan başlattı. Kendilerine konuyu açtım. Şimdi de oyunu sildim baştan yüklüyorum. Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba? Şimdiden ilginiz içi teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ayarlarından Forza Horizon 4 local kayıtları temizlemeyi deneyin.
 
Windows 10 ayarlarından Forza Horizon 4 local kayıtları temizlemeyi deneyin.
Şu an oyunu tekrar yüklemekle meşgulüm. Yükledikten sonra değişen bir şey yoksa bunu da deneyeceğim. Sonucunu bildiririm. Umarım işe yarar :/
 
Orada sadace silmeyi gösteriyor. Aynı zamanda "Hiçbir şekilde silinen puanlar, arabalar, levellar geri gelmez" yazıyor.
:D evet şimdi baktım zaten konun başlığı 'How to delete your Forza Horizon 4 save from everywhere on PC'. Zaten silip yüklemek ve forza ekibi de yardımcı olmazsa sanırım oyunu direk bırakırım. Çok severek oynuyordum gereğinden fazla ilerleme yaptım oyunda. Yani az sürede çok mesai harcadım. Emeklerim çöpe gitsin istemiyorum.
 
:D evet şimdi baktım zaten konun başlığı 'how to delete your Forza Horizon 4 Save from everywhere on PC'. Zaten silip yüklemek ve Forza ekibi de yardımcı olmazsa sanırım oyunu direk bırakırım. Çok severek oynuyordum gereğinden fazla ilerleme yaptım oyunda. Yani az sürede çok mesai harcadım. Emeklerim çöpe gitsin istemiyorum.

Evet sizde haklısınız. Bende bayağı oynadım bende sıfırlanmasını istemem ama bazen keşke New Game diye tuş olsa diyorum.
 
Evet sizde haklısınız. Bende bayağı oynadım bende sıfırlanmasını istemem ama bazen keşke New Game diye tuş olsa diyorum.
Hayır işin ironik kısmı oyun düzgün çalışsın diye çabalarken başıma bunların gelmiş olması. Gülsem mi, ağlasam mı ben de karar veremedim.
Merhaba. Durumdan haberdar etmek istedim. Aslında 2 gün önce çözüldü ama haber vermeyi unuttum. Adamlar kısa ve öz şöyle söylediler 'sadece kayıp anında envanterde olanları geri gönderebiliyoruz. Tasarımların yeniden yaratılması gerekecek. Herhangi bir ev, forzathon puanı, araba melodisi veya ekstra kredi, oyun yoluyla yeniden kazanılabilir'. Yani benim Lvl'im, nufuz'um, DLC maplerinde ki ilerlemeler falan hepsi gitti. Eğer birisi bu durumu yaşarsa bu konuda sonucu görsün istedim. Neyse ilgi ve alakanız için teşekkürler:). Hoşça kalın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı