mFxrag0
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 3200g
Asus Rtx 3060
Fury 24 GB Ram 8X3
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, biliyorsunuz ki Forza Horizon 4 oyunu eskisi olan 3 veya yenisi olan 5. serisi kadar düzgün olamadı. Peki bunun üstesinden nasıl geleceğiz öncelikle desteğe yazmanıza gerek yok. 15 konu gezdim ve 15 konudakilerin hepsini yaptığımda bu sorunları çözmüştüm.
(Oyunda entera bastıktan sonra atması)
(Oyun küçük simgesi geldikten sonra kapanması hatasız vb.)
(Oyunun gri ekranda kalması veya siyah ekranda)
Bu sorunların 4 çözümü var ve adım adım yaparsanız olacaktır eğer şikayetiniz olursa bildirebilirsiniz.
1. Dosyaları doğrulayın Steam'den veya Xbox, Microsoft.
2. Güvenlik duvarı hem doğrulanıyorken hem de bilgisayar açık iken kapalı durumda olsun FH4 dosyalarının bazıları 3.parti içerdiği için yanlış anlaşılıyor ve güvenlik duvarına takılıyor bilginiz olun.
3. Geliştirici modunu açın.
4. https://l24.im/YrEBZ linkine gidin ve bunu indirip RAR'dan bir klasöre çıkartın ve install all BAT dosyasına tıklayın ve hepsinin inmesini bekleyin (bu durumda aldığınız hatayı belirtirseniz sevinirim).
Evet bu kadardı bunları arka arkaya tek seferde yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz ayrıca Java'yı da güncellemeyi unutmayın dostlar, iyi eğlenceler iyi oyunlar...
(Oyunda entera bastıktan sonra atması)
(Oyun küçük simgesi geldikten sonra kapanması hatasız vb.)
(Oyunun gri ekranda kalması veya siyah ekranda)
Bu sorunların 4 çözümü var ve adım adım yaparsanız olacaktır eğer şikayetiniz olursa bildirebilirsiniz.
1. Dosyaları doğrulayın Steam'den veya Xbox, Microsoft.
2. Güvenlik duvarı hem doğrulanıyorken hem de bilgisayar açık iken kapalı durumda olsun FH4 dosyalarının bazıları 3.parti içerdiği için yanlış anlaşılıyor ve güvenlik duvarına takılıyor bilginiz olun.
3. Geliştirici modunu açın.
4. https://l24.im/YrEBZ linkine gidin ve bunu indirip RAR'dan bir klasöre çıkartın ve install all BAT dosyasına tıklayın ve hepsinin inmesini bekleyin (bu durumda aldığınız hatayı belirtirseniz sevinirim).
Evet bu kadardı bunları arka arkaya tek seferde yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz ayrıca Java'yı da güncellemeyi unutmayın dostlar, iyi eğlenceler iyi oyunlar...