Rehber Forza Horizon 4 çöküp takılma sorunları nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

mFxrag0

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3200g
Asus Rtx 3060
Fury 24 GB Ram 8X3
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, biliyorsunuz ki Forza Horizon 4 oyunu eskisi olan 3 veya yenisi olan 5. serisi kadar düzgün olamadı. Peki bunun üstesinden nasıl geleceğiz öncelikle desteğe yazmanıza gerek yok. 15 konu gezdim ve 15 konudakilerin hepsini yaptığımda bu sorunları çözmüştüm.

(Oyunda entera bastıktan sonra atması)
(Oyun küçük simgesi geldikten sonra kapanması hatasız vb.)
(Oyunun gri ekranda kalması veya siyah ekranda)

Bu sorunların 4 çözümü var ve adım adım yaparsanız olacaktır eğer şikayetiniz olursa bildirebilirsiniz.

1. Dosyaları doğrulayın Steam'den veya Xbox, Microsoft.

2. Güvenlik duvarı hem doğrulanıyorken hem de bilgisayar açık iken kapalı durumda olsun FH4 dosyalarının bazıları 3.parti içerdiği için yanlış anlaşılıyor ve güvenlik duvarına takılıyor bilginiz olun.

3. Geliştirici modunu açın.

4. https://l24.im/YrEBZ linkine gidin ve bunu indirip RAR'dan bir klasöre çıkartın ve install all BAT dosyasına tıklayın ve hepsinin inmesini bekleyin (bu durumda aldığınız hatayı belirtirseniz sevinirim).

Evet bu kadardı bunları arka arkaya tek seferde yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz ayrıca Java'yı da güncellemeyi unutmayın dostlar, iyi eğlenceler iyi oyunlar...

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, biliyorsunuz ki Forza Horizon 4 oyunu eskisi olan 3 veya yenisi olan 5. serisi kadar düzgün olamadı. Peki bunun üstesinden nasıl geleceğiz öncelikle desteğe yazmanıza gerek yok. 15 konu gezdim ve 15 konudakilerin hepsini yaptığımda bu sorunları çözmüştüm.

(Oyunda entera bastıktan sonra atması)
(Oyun küçük simgesi geldikten sonra kapanması hatasız vb.)
(Oyunun gri ekranda kalması veya siyah ekranda)

Bu sorunların 4 çözümü var ve adım adım yaparsanız olacaktır eğer şikayetiniz olursa bildirebilirsiniz.

1. Dosyaları doğrulayın Steam'den veya Xbox, Microsoft.

2. Güvenlik duvarı hem doğrulanıyorken hem de bilgisayar açık iken kapalı durumda olsun FH4 dosyalarının bazıları 3.parti içerdiği için yanlış anlaşılıyor ve güvenlik duvarına takılıyor bilginiz olun.

3. Geliştirici modunu açın.

4. https://l24.im/YrEBZ linkine gidin ve bunu indirip RAR'dan bir klasöre çıkartın ve install all BAT dosyasına tıklayın ve hepsinin inmesini bekleyin (bu durumda aldığınız hatayı belirtirseniz sevinirim).

Evet bu kadardı bunları arka arkaya tek seferde yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz ayrıca Java'yı da güncellemeyi unutmayın dostlar, iyi eğlenceler iyi oyunlar...
Yararlı bir rehber olmuş teşekkür ederim.

Yararlı bir rehber olmuş teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Hocam bir de ekleyeyim hata çoğunlukla Windows 10'da oluyor Windows 11'de bunları yapmanıza gerek yok sadece güvenlik duvarı yapmanız yeterli Windows 11'de son sürüm geliyor çünkü

Technopat Haberler

Geri
Yukarı