Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Nisan 2021 #1 Forza alacağım fakat DLC'siz alınır mı, bilmiyorum. Eğer bir DLC alınması iyi olursa hangisini tavsiye edersiniz?
Forza alacağım fakat DLC'siz alınır mı, bilmiyorum. Eğer bir DLC alınması iyi olursa hangisini tavsiye edersiniz?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 11 Nisan 2021 #2 Ultimate alın. Gereken şeyler içinde oluyor zaten. Bu kadar az fiyat farkı için standart versiyon alınmaz.
Ultimate alın. Gereken şeyler içinde oluyor zaten. Bu kadar az fiyat farkı için standart versiyon alınmaz.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 11 Nisan 2021 #3 Alınır. Ancak Ultimate 82 lirayken almak çok daha mantıklı. Sonradan DLC almak isterseniz çok daha pahalı oluyor.
Alınır. Ancak Ultimate 82 lirayken almak çok daha mantıklı. Sonradan DLC almak isterseniz çok daha pahalı oluyor.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Nisan 2021 #4 FurkannC dedi: Alınır. Ancak Ultimate 82 lirayken almak çok daha mantıklı. Sonradan DLC almak isterseniz çok daha pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... İndirim yok iken sadece Ultimate'nin fiyatı ne kadar?
FurkannC dedi: Alınır. Ancak Ultimate 82 lirayken almak çok daha mantıklı. Sonradan DLC almak isterseniz çok daha pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... İndirim yok iken sadece Ultimate'nin fiyatı ne kadar?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 11 Nisan 2021 #5 Darth.Vader dedi: İndirim yok iken sadece Ultimate'nin fiyatı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde 150 TL.
Darth.Vader dedi: İndirim yok iken sadece Ultimate'nin fiyatı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde 150 TL.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Nisan 2021 #6 FurkannC dedi: Steam üzerinde 150 TL. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi?
FurkannC dedi: Steam üzerinde 150 TL. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi?
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #7 Darth.Vader dedi: Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 90 TL'yi veriyorsun oyunla birlikte o ana DLC'ler geliyor.
Darth.Vader dedi: Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 90 TL'yi veriyorsun oyunla birlikte o ana DLC'ler geliyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 11 Nisan 2021 #8 Darth.Vader dedi: Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunla birlikte. Ultimate versiyonda DLC olarak alacağınız şeyler ve bazı ek özellikler dahil olur.
Darth.Vader dedi: Bu fiyat oyunla beraber değil, sadece DLC değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunla birlikte. Ultimate versiyonda DLC olarak alacağınız şeyler ve bazı ek özellikler dahil olur.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Nisan 2021 #9 Taptic dedi: Oyunla birlikte. Ultimate versiyonda DLC olarak alacağınız şeyler ve bazı ek özellikler dahil olur. Genişletmek için tıkla... Ben şimdilik sadece oyunu almak istiyorum. Daha sonra sadece Ultimate DLC'sini alsam kaç TL tutar?
Taptic dedi: Oyunla birlikte. Ultimate versiyonda DLC olarak alacağınız şeyler ve bazı ek özellikler dahil olur. Genişletmek için tıkla... Ben şimdilik sadece oyunu almak istiyorum. Daha sonra sadece Ultimate DLC'sini alsam kaç TL tutar?
NetTerminal Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 551 Çözümler 13 11 Nisan 2021 #10 Standart ile Ultimate sürümleri arasında 25 TL civarı bir fark var sanırım. İndirimde olduğu için vermeye değer. Hot Wheels araç paketi hariç bütün araçlara ve DLC lere erişebiliyorsun. Çok mu gerekli hayır ama neden olmasın
Standart ile Ultimate sürümleri arasında 25 TL civarı bir fark var sanırım. İndirimde olduğu için vermeye değer. Hot Wheels araç paketi hariç bütün araçlara ve DLC lere erişebiliyorsun. Çok mu gerekli hayır ama neden olmasın