Forza Horizon 4 Garajdan Kaldırılan Araçlar

ferdir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum üyeleri. Bana bir konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Malum sitelerden ucuza bu oyunu aldım. Tabi aradan bir süre geçti, ucuz etin yahnisi yavan oldu. Bende indirim var diye Ultimate sürümünü satın aldım. Ben DLC araçlarını başta kullanabiliyorum diye, satın almıştım. Sonra kullanamayınca, garajdan kaldır seçeceğini seçtim. Bu araçları şimdi satın alamıyorum, çünkü zaten satın aldınız diyor. Bana bir yol gösterin lütfen. Ticket mı atmam lazım? Ticket atacaksam ne yazayım. İngilizcem yok çünkü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

O araçları zaten önceden kullanmışsınız. DLC araçları sadece tek seferliğine ücret ödemeden bedava olarak alınabilir. Garajdan kaldırdığınız için araçlar da silindi doğal olarak. Tekrar o araçları satın alabilmek için ya galeriden parasını ödeyip söz konusu aracı satın alacaksınız ya da müzayede evinden o aracı satın alacaksınız. Benim bildiğim böyle, bir deneyin. Olmazsa tekrardan dönüt sağlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı