Forza Horizon 4 hangi sürüm alınmalı?

Mert1337

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
1.591
Çözümler
5
Merhaba bu sürümlerden hangisinin alınması daha mantıklı? Ultimate falan diyorlar da oyun artık çıkalı çok oldu alsam üst sürüm bir işime yarayacak mı?

1656246975749.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate alın geçin, zaten oyun Steam'a sudan ucuz fiyatta geldi. 52.5₺ bu oyunun Ultimate sürümü için hiçbir şey. Ben ilk çıktığında ön siparişle Ultimate'yi 400₺'ye almıştım, halen pişman değilim. 52.5₺ hayli hayli değer bu oyun için. Sadece Servet Adası haritası bile başlıca almak için bir neden. Steam'da oyun ile alakalı çok ayrıntılı bir incelemem mevcut, dilerseniz okuyabilirsiniz. Belki aklınızdaki soru işaretlerini silmeye yardımcı olur.

 
Ultimate alın geçin, zaten oyun Steam'a sudan ucuz fiyatta geldi. 52.5₺ bu oyunun Ultimate sürümü için hiçbir şey. Ben ilk çıktığında ön siparişle Ultimate'yi 400₺'ye almıştım, halen pişman değilim. 52.5₺ hayli hayli değer bu oyun için. Sadece servet adası haritası bile başlıca almak için bir neden. Steam'da oyun ile alakalı çok ayrıntılı bir incelemem mevcut, dilerseniz okuyabilirsiniz. Belki aklınızdaki soru işaretlerini silmeye yardımcı olur.


İncelemenizin tamamını okudum gayet güzel teşekkürler.
 

Geri
Yukarı