Forza Horizon 4 ilk yarışta oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

cptcpu

Centipat
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
1
Arkadaşlar, Forza Horizon 4 Steam versiyonunu aldım ancak ilk yarışa girerken oyundan atıyor. Normalde yarışa girmezsem dolaşıyorum, etrafta sıkıntı yok ama yarışa girince takılıp masaüstüne atıyor. Microsof Store'da demoyu indirdiğim zaman sıkıntı olmamıştı. Demoyu normal oynayabilmiştim. Nedenini bilen var mı acaba ya da başka bu sorunla karşılaşan?
 
Steam versiyonu sıkıntılı. Diğer bazı oyuncular da anlattığınıza benzer sorunlar yaşıyor. Sorunlardan haberleri olduğunu ve çözmeye çalıştıklarını söylemişlerdi. Steam aksine Microsoft Store sürümünde çok ciddi sorunlar yok.
 
Hocam merhabalar aynı sorunla bende karşılaştım çözüm bulabildinmi malum önümüz ramazan vakit geçirmeye oynamaya aldım habire atıyor işin kötüsü iade de edemiyorum artık bulduysan bana da anlatırsın?
 
Hocam ben sorunu çözdüm ayarlar kısmından windowsa yeni hesap ekledim ardından aynı eklediğim hesapla aynı mailde yeni bir Xbox hesabı kurdum oyuna da Steam dosyalarının içinden giriş yaptım oyun açıldı sizde deneyin bir.
 
Hocam ben sorunu çözdüm ayarlar kısmından windowsa yeni hesap ekledim ardından aynı eklediğim hesapla aynı mailde yeni bir Xbox hesabı kurdum oyuna da Steam dosyalarının içinden giriş yaptım oyun açıldı sizde deneyin bir.eyw reis bunu görmüştümde intoradan takılanlar için diyordu ondan denememiştim şimdi oldu.
 
Merhabalar. Ben de aynı sorunu yaşıyordum şu şekilde çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki işlemleri uygulayın, kullanıcı adınızdaki Türkçe karakterleri kaldırın. Mesela atıyorum benim kullanıcı adım "Harun YILDIZ" idi. Bu videoda gösterilenleri uyguladım, kullanıcı adımı "harun" olarak değiştirdim ve düzeldi.
 

Geri
Yukarı