Steam üzerindeki fiyatı güncellenmemiş. Store gibi Ultimate sürümü 1600 ₺ ve Standart sürümü(Gamepass dahil olduğundan belirtilmemiş) 900 ₺ civarı olursa yine indirimde pahalıya denk geliyor. Ultimate sürümünü 300 ₺ alın.
Dynamic seasons change everything at the world’s greatest automotive festival. Go it alone or team up with others to explore beautiful and historic Britain in a shared open world.
Steam üzerindeki fiyatı güncellenmemiş. Store gibi Ultimate sürümü 1600 ₺ ve Standart sürümü(Game Pass dahil olduğundan belirtilmemiş) 900 ₺ civarı olursa yine indirimde pahalıya denk geliyor. Ultimate sürümünü 300 ₺ alın.
Dynamic seasons change everything at the world’s greatest automotive festival. Go it alone or team up with others to explore beautiful and historic Britain in a shared open world.
Alabilirseniz ben FH5 öneririm.
Pek fark yok ancak FH4'de 134 saatim var şuan FH5 FH5 diye ortalıkta geziniyorum indirim bekliyorum girerse bende FH5 alacağım. Grafiksel anlamda baya bir fark var ve daha çok araba modeli var. Parasını hak ediyor FH5.