Forza Horizon 4 indirime girer mi?

671351

Decapat
Başlıkta da yazdığım gibi almak istiyorum ama indirime girer mi acaba?

Girerse ne kadar girer?

20 Kasım'da dolara geçme mevzusu var, ondan sonra da indirimler başlıyor o zaman almak mı daha mantıklı olur?

Başlıkta da yazdığım gibi almak istiyorum ama indirime girer mi acaba?

Girerse ne kadar girer?

20 Kasım'da dolara geçme mevzusu var, ondan sonra da indirimler başlıyor o zaman almak mı daha mantıklı olur?
Uzun zamandır FH 4 ve 5 indirime girmiyor. Yakın zamanda girme ihtimali yüksek ancak kesin diyemeyiz. Normalde sık sık indirim gören oyunlar çünkü.

Daha önceki indirimde 64 TL'ye düşmüştü bende almıştım.

Steam üzerindeki fiyatı güncellenmemiş. Store gibi Ultimate sürümü 1600 ₺ ve Standart sürümü(Gamepass dahil olduğundan belirtilmemiş) 900 ₺ civarı olursa yine indirimde pahalıya denk geliyor. Ultimate sürümünü 300 ₺ alın.

2023-11-12_23-52.png

Uzun zamandır FH 4 ve 5 indirime girmiyor. Yakın zamanda girme ihtimali yüksek ancak kesin diyemeyiz. Normalde sık sık indirim gören oyunlar çünkü.

Daha önceki indirimde 64 TL'ye düşmüştü bende almıştım.

Senin adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm dostum.

Steam üzerindeki fiyatı güncellenmemiş. Store gibi Ultimate sürümü 1600 ₺ ve Standart sürümü(Game Pass dahil olduğundan belirtilmemiş) 900 ₺ civarı olursa yine indirimde pahalıya denk geliyor. Ultimate sürümünü 300 ₺ alın.

Eki Görüntüle 2012372

Alıyorum o zaman. Teşekkürler.

FH4'ü tavsiye etmem konvoy moduna arkadaşlarla girmeye çalıştığımızda genellikle hata alıyoruz FH5 daha iyi konvoy konusunda

FH5 daha iyi ama, fiyatı da daha güzel.
4 ve 5 arasında pek fark olmadığı söyleniyor.

FH5 daha iyi ama, fiyatı da daha güzel.
4 ve 5 arasında pek fark olmadığı söyleniyor.
Alabilirseniz ben FH5 öneririm.
Pek fark yok ancak FH4'de 134 saatim var şuan FH5 FH5 diye ortalıkta geziniyorum indirim bekliyorum girerse bende FH5 alacağım. Grafiksel anlamda baya bir fark var ve daha çok araba modeli var. Parasını hak ediyor FH5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı