Forza Horizon 4 indirime ne zaman girer?

9 gün sonra Ay yeni yılı indirimi var ama pek de kapsamlı bir indirim olmayacağı için Forza'nın da indirime gireceğini düşünmüyorum.
Onun dışında Steam'de hafta sonu, hafta içi, günlük olmak üzere böyle 4-5 farklı indirim uygulanıyor bir hafta içerisinde. Girerse bu indirimlerde girer. Yani sık indirime giren bir oyun değil ama Forza 5 çıkınca artık daha sık indirime giriyor. Bence bekle. Bu arada Standart versiyonu alma, ultimate al.
 
Kesin olarak ilkbahar indirimlerinde indirime gireceğini biliyoruz. O aya kadar bekleyebilirsiniz ya da arkadaşın dediği gibi olabilir.
 
Eğer direksiyon seti ile oynamak istiyorsan oyunu Steam üzerinden alma. Oyunun Steam versiyonu sorunlu ve hiçbir şekil de direksiyon setini görmemekte. Bende bu sebepten iade ettim. Ayrıca ürün çok sık indirime girmese de Steam'ın yaptığı büyük kampanyalar da indirime girmekte. En ucuz yeni yılda 30 TL olmuştu. Tavsiyem Microsoft Store üzerinden alman.
 
9 gün sonra ay yeni yılı indirimi var ama pek de kapsamlı bir indirim olmayacağı için Forza'nın da indirime gireceğini düşünmüyorum.
Onun dışında Steam'de hafta sonu, hafta içi, günlük olmak üzere böyle 4-5 farklı indirim uygulanıyor bir hafta içerisinde. Girerse bu indirimlerde girer. Yani sık indirime giren bir oyun değil ama Forza 5 çıkınca artık daha sık indirime giriyor. Bence bekle. Bu arada standart versiyonu alma, Ultimate al.

9 gün sonraki indirime bütün oyunlar mı girecek peki?
 
Nereden satın alacağınıza bağlı. Steam'da düzenli olarak yaz indirimi, kış indirimi, cadılar bayramı indirimi gibi indirimler yapılıyor. Ama Microsoft indirim konusunda biraz pinti bir firma, yapacakları indirimin ne kadar faydası olur bilemem.
 
Bahar indirimlerini bekle (!)
 
9 gün sonraki indirime bütün oyunlar mı girecek peki?
Hayır. Ay yeni yılı indirimi, kış, bahar ve yaz indirimleri kadar büyük bir indirim değildir. Sadece doğu yapımı ve bazı diğer oyunlar indirime girer. Forza'da girebilir bilemeyiz.
Ancak bahar indirimlerine kadar Forza'nın bir kere indirime ön görüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı