Forza Horizon 4 James Bond araçları, car Pass araçları nasıl alınır?

Makaleler
1
Daha fazla  
İlk aşamaları tamamladım. Kış sezonu, yaz sezonu için nüfuz yükseltme görevlerini yaptım ama bana james bond araçları, car Pass araçları, drift pack araçlarını Ultimate editon almama rağmen gelmedi. Nasıl alacağım. Ayrıca VIP Pass ne işe yarıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye

Direkt olarak tüm arabaların bulunduğu alım bölümüne gidin. UE almışsanız zaten araba görsellerinin yanında "Ücretsiz" ibaresi yer alıyor. Toplayın.
Evet bu bölüme girmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam bir sıkıntı çıktığı için alamıyordum. Şuan ne sıkıntı yaşadığımı unuttum :D Galiba Enter dedikten sonra bana diğer kişilerin yaptığı araba kaplamalarından bir tanesini seçmemi istiyordu. Herhangi bir araç satın aldığımda bana diğer kişilerin almak istediğim araç ile ilgili kaplamalarından bir tanesini seçmemi istiyor. Ben seçmek istemiyoum bunu nasıl düzeltebilirim hocam ?
Birde son olarak VIP Pass ne işe yarıyor hocam ?

@Silinen üye

Orada isterseniz standart halini de alabiliyorsunuz. He bulamıyorsanız sorun değil. Seçin bir tane. Zaten garajınıza gidip yine o haline getirebiliyorsunuz. Bu tasarımlar ücretsiz sunuluyor. Dilediğiniz zaman uygulayıp kaldırabilirsiniz.

VIP konusunda kastırmaların daha rahat yapılabildiğini okudum sanırım. Ücretsiz çarkta geliyormuş ara ara. Youtube size daha çok yardımcı olacaktır.

@Silinen üye

Orada isterseniz standart halini de alabiliyorsunuz. He bulamıyorsanız sorun değil. Seçin bir tane. Zaten garajınıza gidip yine o haline getirebiliyorsunuz. Bu tasarımlar ücretsiz sunuluyor. Dilediğiniz zaman uygulayıp kaldırabilirsiniz.
Ben de artık öyle yapmaya başladım ücretsiz olduğunu anlayınca. VIP Pass'i çok merak ediyorum bu VIP Pass ne işe yarıyor? Çok öveni gördüm de.
@Silinen üye
VIP konusunda kastırmaların daha rahat yapılabildiğini okudum sanırım. Ücretsiz çarkta geliyormuş ara ara. Youtube size daha çok yardımcı olacaktır.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı