Forza Horizon 4 Logitech G29 direksiyonu görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

MKA27

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar Steam'dan 4 gün önce indirim ile 67.5 Türk lirasına Ultimate Edition sürümünü aldım. Logitech G29 direksiyon setim var. Ancak oyuna girdiğimde ayarlar kısmında direksiyon sekmesi yok görmüyor maalesef. İade edeceğim ama karta yatırımı yok Steam cüzdanda duracak. Bir çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim. Satın aldıktan sonra öğrendim Steam'da oyunda hata olduğunu koskoca Steam çözememiş galiba. Yaptığım şeyler çözüm için driverleri sildim tekrar yükledim 2 tane driver indirdim 1'ini sildim tekini denedim programları açıp oyuna öyle girdim. Kütüphaneden Forza Horizon 4 özellikler kontrolcü kısmından Steam girdiyi etkinleştir yaptım olmadı bunlar haricinde önerisi çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Şöyle bir çözüm önermişler, bilmiyorum denediniz mi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
evet
Logitech gaming software ile g hub yazılımlarını yanı anda açıp oyunun görmesini sağlayanlar var siz de deneyin isterseniz.
Denedim olmadı maalesef
Logitech gaming software ile g hub yazılımlarını yanı anda açıp oyunun görmesini sağlayanlar var siz de deneyin isterseniz.
Denedim olmadı maalesef
 
Ben çözdüm! Benim G920 Logitech Gaming Software de görüyor Hub'ta görmüyordu. Logitech Gaming Software'yi kurun revouninstall programı ile her şeyini silin. Lghub kurun onu da Revo ile silin. Sonra tekrar lghub kurun PC'yi resetleyin. Artık Forza da Hub'la görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı