Forza Horizon 4 oynayanlar neden aniden arttı?

Shfly

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
1.961
Çözümler
25
Son günlerde Discord sunucularında sürekli Forza Horizon 4 oyununun oyun içi ve indirme aşamasındaki ekran görüntüleriyle dolduğunu fark ettim. İnternette gezinirken bile eskisinden daha fazla Forza Horizon 4 içeriği karşıma çıkmaya başladı. Bu oyun bir yerde büyük bir indirime girdi veya ücretsiz verildi de biz mi bilmiyoruz anlamadım ki. Steam mağazasına baktığımda yanlış hatırlamıyorsam %30 veya %40 gibi bir indirime girerek yaklaşık 40 TL olmuştu. Bütün bunların sebebi yalnızca Steam indirimi mi yoksa başka bir platformda daha mı uygun?
 
Microsoft exclusive oyunlarını artık Steam'e de getiriyor bunun etkisi var, şu an bu fiyatlar yeni bir Forza oyununun da habercisi o yüzden baya bir inmiş durumda fiyatlar bunun da etkisi var, ek olarak piyasada bir kaç oyun var zaten Forza da baya iyi, bana göre NFS son oyunu ile bence çok rağbet görmedi bunun yerine Forza iyi bir alternatif oldu bu kadar talep görmesi normal, diğer oyunlardan artısı ise zengin bir içeriğe, iyi bir atmosfere ve ortalamanın üzerinde bir yarış deneyimi sunuyor.

Ek olarak Steam versiyonu kaç GB bilgisayara kurulduğun da bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir ise güzel olur.
 
Steam platformu oyun oynamaya en uygun yer. Sevilen kaliteli bir oyun bölgesel fiyatlandırma ile uygun fiyata satılırsa oyuncu miktarı da artıyor.
 
Kötü oldu bu patlama. Oynayıp 5. oyunu beklerken bir anda popülerleşti, bu nedenle 5. oyun daha geç çıkacak gibi.
 

Geri
Yukarı