Forza Horizon 4 Rehberi Yapayım mı?

Forza Horizon 4 İçin Bu Değerli Rehber Yapılsın mı?

  • Yorumlarda belirttim.

    Oy: 0 0,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    72
Rehberi ben yapsam daha iyi olacak sanki. 🤣 Kazanç sayacının sınırı 999,999,999 krediymiş, onu da görmüş oldum. :D

Screenshot_1.png
 
Eski Goliath glitch ile mi yaptınız o parayı?
Oyunda ticaret yapabiliyorsun. Hızlı para kazanmak için uygun fiyata arabaları koyanlardan al, normal fiyatından sat. :D O dönemde oyuncu sayısı az ve arabalar şimdiki kadar bol değildi tabii, özel arabaları bile yakalayabiliyordun müzayede alanında. Bu arada rüzgar türbinlerinin olduğu alanda çok rahat skill puanı kasılabiliyor, çok sayıda arabada cüzi bir skill puanı karşılığı yüzbinlerce kredi nakit olarak elde edilebiliyor. Sadece yetenek puanlarıyla 100 milyon civarı bir para kazandım, yetenek puanları ve doğru arabalar üzerinden bu puanlarla para kazanmak önemli. Doğru arabayı ucuza al, yetenek puanlarıyla kredilerini topla, sonra normal fiyata sat. 2 yerden birden kazanç oluyor ama şimdi bu yönteme uyanan kişi sayısı fazlaysa yetenek puanları açılmış arabalar fazla denk gelebilir.

Screenshot_2.png


Ticaretle ve skill puanlarıyla toplam 400-450 milyon arasına kadar kastım. Sonra oyunu bırakmaya karar verdiğimde Cheat Engine ile yapılabilip sunucu tarafında kaydedilmeyen bir şey var mı diye baktım sadece test amaçlı. Sonra bir açık bulup onun üstünden denedim, oldu ama oyunu bıraktığım için sonrasında hiç oynamadım.
 
Son düzenleme:
Rehberi ben yapsam daha iyi olacak sanki. 🤣 Kazanç sayacının sınırı 999,999,999 krediymiş, onu da görmüş oldum. :D

Eki Görüntüle 929474
Olabilir aslında :D
Kesinlikle çok iyi olur, bu arada rica etsem rehberleri açınca beni de etiketler misiniz? Bu sayede gözümden kaçmamış olur.
Dostum rehberlere yavaştan el attım ve ilk rehberi yayınladım. Forza Horizon 4 oyundaki en çok para ve XP kazanma yöntemi
 
Son düzenleme:
Horizon sahne arkasından alabilirsin 599XX Evo'yu, festival oynatma listesinde şu an sonbahar sezonu var %50 tamamlarsan sana 1 tane sahne arkası geçişi veriyor o 1 geçiş ile dediğim yere girip 599XX Evo veya farklı bir araç alabilirsin. Ve Jesko almak istersen şu an Forzathon mağasından 600 Forzathon puanına alınabiliyor, bu puanı da oyunda serbest gezerken Forzathon etkinliği uyarısı verebilir dilersen oraya giderek o puanları toplayabilirsin, dilersen festival oynatma listesinden toplayabilirsin.
Hocam o tamamlama nasıl yapılıyor? Yarış yaparak mı? Çok bilmiyorumda.
 
Arkadaşlar merhaba, Forza Horizon 4 şu an epey ilgi çekmiş durumda ve ben de hep deneyimlemek istediğim bir oyundu. Ancak 64 saatlik bir oturum geçmişim olduğu dönemde bazı ufak ipucu, bilgi ve deneyimlerimi sizinle paylaşmayı ve basit ve etkili bir rehber oluşturmayı düşünüyorum. Bu rehberde değinmek istediğim konular:
-Oyun içi görsel ve işitsel bazı optimizasyona yönelik ayarları.
-Hızlı cr (oyun parası)+XP(nüfuz) kazanma (etkinlik başına 294.000-460.000 cr + 100.000 XP)
-Araçları hangi parçalar ile nasıl yükseltebiliriz? Nasıl yükseltmeliyiz? (otomatikman en yüksek skor her zaman en iyi parça sistemi değildir.)
-Araçların sınıflandırılmasını.
-Ucuza araç satın almayı.
-Sadece etkinlikler yoluyla alınabilen halihazırda markette satılmayan araçları alabilmeyi ve benzer talebe göre konuları işlemeyi düşünüyorum.
Mevcut başarımlarımı ise bir fotoğraf ile göstermek isterim:

Eki Görüntüle 928693

Bu tarz bir konunun ne kadar gerekli olduğu konusunda bir anket bırakıyorum. Anket harici yorumlarınız da önemli. Tamamen yol gösterici ve işinizi kolaylaştırıcı şeyler paylaşmak istiyorum. Ayrıca bazı anlatmak istediğim konular bırakın Türkçe olarak dünya genelinde dahi doğru düzgün işlenmeyen konular olacağı için nispeten değerli olacak :) çok kafa patlattığım konular neticesinde şu anda araçları hazır ayarlardakinden daha performanslı yapabilmeyi gördüğünüz zaman bana hak vereceksiniz. İyi forumlar!

Böyle bir şeyi çok isterim rehberde beni etiketlerseniz sevinirim.
 
Açıkçası festival oynatma listesindeki görevleri okuyarak ne yapmanız gerektiği yazıyor. Ancak yarışları tekli oynamak istediğinizde zorluk ayarını "Üstün Yetenekli" olarak değiştirmelisiniz. Takıldığınız yarışı sorarsanız yardımcı olabilirim.
Böyle bir şeyi çok isterim rehberde beni etiketlerseniz sevinirim.
 

Geri
Yukarı