Forza Horizon 4 sistem arızası

Okoza

Decapat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
179
İyi günler arkadaşlar, 2 gün önce Steam üzerinden Forza Horizon 4 aldım ve indirdim. Oyun esnasında çokça kere çökme vb. şeyler yaşadım ancak çökme olaylarını şimdilik forzafix adlı uygulamayla çözdüm sayılır. Şu anda başka ve çok garip bir problemle karşı karşıyayım. Oyunu oynayıp çıktıktan sonra sistemim kapanmıyor, yeniden başlatılamıyor.
Ek olarak, oyunu gamepadimle oynayabilmek için xoutput ve X360ce adlı programlar kurdum. Oyuna girmeden önce xoutput uygulamasını başlatmam gerekiyor. Uygulamayı başlattığım zamanda ise Windows'un giriş aygıtı sesi çıkıyor. Ancak bilgisayarımın kapanmayacağı zaman, uygulamayı başlattığımda bu ses de çıkmıyor. Ayrıca gamepadimi USB portundan çıkarıp tekrar taktığımda, gamepadime elektrik gelmiyor. Bu sadece gamepad ile alakalı değil, kulaklığımı çıkarıp taktığımda da kulaklığıma elektrik gelmiyor. Bu olaylar yaşandıktan sonra anlıyorum ki, bilgisayarım kapanmayacak.
Bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum ve tekrar açtığımda Radeon WattMan ayarları geri yüklendi uyarısı alıyorum.
Sistemim oyun için gayet yeterli, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı