Forza Horizon 4 Standard Edition 30,36 TL!

Oyuna hala daha destek gelecek, mevcutta olan bazı buglar düzeltilecek. Fakat yeni içerik (araç, harita veya etkinlik) gelmeyecek. Onlar artık FH5'e nasip olacak.

Steam sürümü normal sürüme göre bazı buglara sahip. O da oyunun en başta hiç Steam mağazası desteği içermemesi kaynaklı oluşan entegrasyon bugları. Ne zaman çözülür geliştiricilerinde bir bilgisi yok.

Ultimate sürümü bedavaya vermişler neredeyse... Oyuna sahip olmayan kaçırmadan alsın.

Hocam Eleyici Mod vb şeyler giriliyor değil mi?
 
Ya! FH4 Steam'e geldiği saat 150 TL'ye Ultimate Edition almıştım, bu durumda durduk yere 100 TL mi girdi yani? Zaten döviz kurlarının son zamanlardaki hali tadımı kaçırdı, bu da üzerine tüy oldu.

Tabii güzel indirim, o ayrı konu. Ki hala bolca oynayanı var, satın almaktan çekinmenize gerek yok.
Bu sebeple oyunların indirim zamanında alınmasından yanayım.
 
Forza Horizon 1, 2 ve 3'ü bile hala oynuyorum bugün. Bu tarz oyunların yenisinin çıkması eskisini çöpe atmıyor. Hala taş gibi oyundur 4, alın geçin. Aşırı araba sevdanız yoksa Standart da iş görür (ben uzun süre öyle oynamıştım) ama para yetiyorsa ultimate alın derim. Aradaki 20tl farkı hak ediyor. Ayrıca 60$=92tl olark çevirdiklerini ve ilk defa bu kadar indirime girdiğini de göz önünde bulundurun. Bedavadan biraz daha pahalı diyebiliriz.
 
Hocam Eleyici Mod vb şeyler giriliyor değil mi?
Evet, sorunsuz çalışıyor o modlar.
Xbox One'da 360 emülatörüyle oynayıp bitirdim bu oyunu, ona rağmen Multiplayer kısmında sürekli oyuncu bulurdum. Son 1 senedir oynamıyorum o yüzden yorum yapmayayım ama bu oyunların hepsi kendi içinde birer efsane. Halo gibi bir seriyi daha efsaneler listesine yazdırdılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı