İnternetteki çözümlerin neredeyse hepsini denedim, fakat sorunum tam olarak onlar gibi değil. Her şey normal ve bağlı gözükmesine rağmen bu hatayı alıyorum. Aynı bilgisayarım üzerinde başka Xbox hesabı ile denedim. Sonuç aynıydı. Sonraki adım olarak; başka internet ve bilgisayar üzerinde bir deneme yapacağım. Sorun olmazsa hesapla ilgili bir sorunum yok demektir. Daha sonra aynı internet ama başka bilgisayar üzerinden deneme yapacağım. Sorun olmazsa internet veya modemle alakalı bir sorun yok demektir. O zaman bilgisayar üzerinde çeşitli şeyleri kapatıp, kaldırıp denemeler yapacağım.
Modemi sıfırladım, sorun devam ediyor.
- Başka internet ve başka bilgisayarda denedim. Sorunsuz çalıştı.
- Aynı internet ve farklı bilgisayarda denedim. Sorunsuz çalıştı. Hatta teredo devre dışı ve Xbox ağ bağlantısı sorunlu iken çalışıyor.
Eki Görüntüle 931544Eki Görüntüle 931546
Burası cidden çok garip, bende tüm bağlantılar düzgün görünüyorken bağlanamazken, farklı bilgisayarda engelli, sorunlu gözükmesine rağmen sorunsuz bağlanıyor. Bilgisayarımda olan bir ayar yüzünden veya bir çeşit hesap Bug'ı sanırım.
- Sanırım bunun için format atacağım. Çeşitli birçok şey denedim, bir sonuca varamıyorum. Format atmak istemezdim, çözüm bu olmamalı ama destek gelmediği için kendim de denemelerim başarılı olmadığı için formatla bu işin çözüleceğini düşünüyorum. Yine de teşekkürler.