gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 152 14 Temmuz 2024 #1 Steam direkt görmüyor oyunda görmüyor Forza 4 aldım pişman oldum çözümü yok mu direkt görmüyor eğer Xbox'tan o oyunu oynayabilirsem öyle deneyeceğim hesap bağlı ama Xbox üzerinden açamıyorum.
Steam direkt görmüyor oyunda görmüyor Forza 4 aldım pişman oldum çözümü yok mu direkt görmüyor eğer Xbox'tan o oyunu oynayabilirsem öyle deneyeceğim hesap bağlı ama Xbox üzerinden açamıyorum.
E Enesillis Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Hiçbir şekilde çözümü yok Forza Horizon 4 Rampage oyun konsollarını desteklemiyor. Artı 0 Eksi
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Desteklemiyor ama gamepad gibi tanıtıp oynayabiliyorsunuz YouTube'da olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 152 19 Temmuz 2024 #4 Enesillis dedi: Hiçbir şekilde çözümü yok Forza Horizon 4 Rampage oyun konsollarını desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... peki 5 te voici cest moz dedi: Desteklemiyor ama gamepad gibi tanıtıp oynayabiliyorsunuz YouTube'da olması lazım. Genişletmek için tıkla... 5 te çözümü varmı Artı 0 Eksi
Enesillis dedi: Hiçbir şekilde çözümü yok Forza Horizon 4 Rampage oyun konsollarını desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... peki 5 te voici cest moz dedi: Desteklemiyor ama gamepad gibi tanıtıp oynayabiliyorsunuz YouTube'da olması lazım. Genişletmek için tıkla... 5 te çözümü varmı
E Enesillis Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 gktrcool dedi: Peki 5'te. 5'te çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi