Forza Horizon 4 varken Forza Horizon 5 alınır mı?

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
Merhaba. Elimde zaten Forza Horizon 4 var. Forza Horizon 5 indirim ile 25 dolara düşüyor. Forza Horizon 4 varken Forza Horizon 5 almak ne kadar mantıklı? Grafik farkının çok olduğu söyleniyor ama ben karşılaştırma videolarını izlediğimde farkı fark edemedim ya da körüm.
Sizce ne yapmalıyım?

4.oyun satıştan da kalktı hocam sisteminiz iyiyse alınabilir.

Merhaba. Evet, alınır. Forza Horizon 5'te 4'e kıyasla daha güncel ve güzel araçlar mevcut. BMW M5 CS, Audi RS6 2021 gibi. Ek olarak 4'te trafik tersten akıyor, 5'te ise ülkemizdeki gibi akıyor trafik. Harita konusunda çoğunluk 4'ü daha başarılı bulsa da ses ve grafik konusunda 5 daha başarılı.

4.oyun satıştan da kalktı hocam sisteminiz iyiyse alınabilir.

Konuyu tam okumadınız galiba.

Grafikler aynı. Değişen şey ülke ve arabalar. Bence Forza Horizon 5 al. Forza Horizon 4'te ters şeritten sürüyorsun.

Elimde zaten Forza 4 olmasaydı Forza 5 alırdım. Asıl sorum "Forza 4 varken üzerine bir de Forza 5 almak mantıklı mı?"

Elimde zaten Forza 4 olmasaydı Forza 5 alırdım. Asıl sorum "Forza 4 varken üzerine bir de Forza 5 almak mantıklı mı?"

Hocam bende Forza Horizon tüm serisi var. Senin için ters şerit problemin yoksa ve yeni arabaları sürmek istemiyorsan bence alma. Forza 4 ve 5 neredeyse sürüş mekaniği aynı. Ayrıca almak istersen premium versiyonunu al. Onda daha iyi arabalara sahip oluyorsun ve kolay para kazanıyorsun. Her ay 20 super wheelspin veriyor. Ayrıca Forza 5'de Pc, Ps5 ve Xbox oyuncularla oynayabiliyorsun.

Yok hocam okudum ama çoğunlukta elinde Forza 4 varken 5 alıyor iki oyun arasında da fark var oynarsanız daha rahat fark ederseniz. Ben iki oyunu oynamış olarak 5.oyundan daha zevk aldım hala alıyorum da bence almak mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı