LaColds Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 189 1 Şubat 2021 #1 Arkadaş Xbox üzerinden Forza Horizon 4 satın alacağım, Xbox üzerinden oynayacağım için G920 almam mı gerekiyor yoksa G29'la da sıkıntısız oynar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
Arkadaş Xbox üzerinden Forza Horizon 4 satın alacağım, Xbox üzerinden oynayacağım için G920 almam mı gerekiyor yoksa G29'la da sıkıntısız oynar mıyım?
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 1 Şubat 2021 #2 Kontrolcüyü Xbox konsoluna takacaksanız G920 almanız şart ancak PC kasasına takacaksanız G29 da olur.
Kontrolcüyü Xbox konsoluna takacaksanız G920 almanız şart ancak PC kasasına takacaksanız G29 da olur.
S sekobaba Kilopat Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 LaColds dedi: Arkadaş Xbox üzerinden Forza Horizon 4 satın alacağım, Xbox üzerinden oynayacağım için G920 almam mı gerekiyor yoksa G29'la da sıkıntısız oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... mesajını gördüm de xiami mi monitörden memnun musun aldınız mı
LaColds dedi: Arkadaş Xbox üzerinden Forza Horizon 4 satın alacağım, Xbox üzerinden oynayacağım için G920 almam mı gerekiyor yoksa G29'la da sıkıntısız oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... mesajını gördüm de xiami mi monitörden memnun musun aldınız mı
LaColds Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 189 9 Nisan 2021 #4 sekobaba dedi: Mesajını gördüm de xiami mi monitörden memnun musun aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım ekranı bayağı bir büyük almak istersen tercih edebilirsin.
sekobaba dedi: Mesajını gördüm de xiami mi monitörden memnun musun aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım ekranı bayağı bir büyük almak istersen tercih edebilirsin.