Çözüldü Forza Horizon 4 verileri sıfırlandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kobr53

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5500 - Rtx3060 Twin 2x 8gb 128bit - Asusb450m Dragon 4400mhz AM4 Atx - Ballistix 8gb 3200mhz DDR4 (2x8) - Adeta Legend 1TB M2.SSD -
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben ana hesaptan Forza satın aldım Steam'dan. Sonra CS:GO için yan hesaba geçtim, ana hesap ile CS:GO hesabına aile olarak paylaştım. Ana hesaba girerken Steam Guard lazım, annem ha bire köyde diye giremiyorum. CS:GO hesabına Forza gireyim dedim, aynı Xbox hesabıma girdim, her şeyim aynı ama oyun sıfırdan başladı. Ne yapmam lazım, yoksa ana hesaptan mı girmem lazım?

Çözüm
Çok karışık anlatmışsınız, ya da ben öyle anladım. Ama sonuç olarak farklı bir bilgisayardan oynuyorsunuz sanırım. Ana hesaptan deneyin, ya da eğer farklı bilgisayardan oynuyorsanız normal bilgisayarınızdan da kaynaklı olabilir.
Çok karışık anlatmışsınız, ya da ben öyle anladım. Ama sonuç olarak farklı bir bilgisayardan oynuyorsunuz sanırım. Ana hesaptan deneyin, ya da eğer farklı bilgisayardan oynuyorsanız normal bilgisayarınızdan da kaynaklı olabilir.

Çözüm
hocam biraz karmaşık anlattım ama pc aynı
Bence ana hesaptan girin. Keşke ana hesabı da denedikten sonra buraya konu açsaydınız. Ha bir de köy ne alaka onu anlamadım :D
hocam köy annem çayla uğraştığı için köye gidiyor 1 hafta kalıyor yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı