Forza Horizon 4

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 4B
Ben 10 yıllık dizüstümde 10 FPS ile oyun oynayan birisiyim kötü grafik benim için bir şey değil ama bu öyle böyle bir şey değil her yer titriyor ve her yer tırtıklı oyun oynamaya korkuyorum artık.
Aslında haklısın yepyeni sistem alıyorsun sorun yaşıyorsun kötü bir duygu tecrübeyle sabit.

Dediğim gibi üreticilerin global servislerine vs. mail atmanı tavsiye ederim.
 
Aslında haklısın yepyeni sistem alıyorsun sorun yaşıyorsun kötü bir duygu tecrübeyle sabit.

Dediğim gibi üreticilerin global servislerine vs. mail atmanı tavsiye ederim.
Şimdilik AMD ile konuşuyorum bakalım dedikleri her şeyi daha önce yaptım ama belki bir şekilde düzeltirler olmadı garanitiye yolarım ama garanti şehir dışında derdimi nasıl anlatacağım bilmemiyorum şu an garantiye yollayamam derslerim için bilgisayara ihtiyacım var.
 
Bir süre bekleyebilirsin. Boş bir zamanında garantiye yollarsın. :)




Bu arada koskoca oyunda Hudson Hornet bile var Tofaş yok.
 
Son düzenleme:
Muhtemelen en geniş araç kütüphanesine sahip oyun. Yolda giderken Fiesta, Golf MK3 falan görmek hoş oluyor. Bizim alabileceğimiz ise çoğu aracın spor modeli bulunuyor. Clio'dan Megane'a, Golf 6'dan Focus RS'e kadar var. Ayrıca modifikasyon da epey detaylı. Araba severler için gerçekten güzel oyun. Henüz bugün başladım oynamaya.
 
Çok güzel oyun. Harita dışına çıkmaya çalışınca arabanın torku yetmiyormuş ve araba geri kayıyormuş doğru mu? Bir de oyunda oyuncu dengesizliği var mı? Mesela Bugatti ile Clio'yu eşleştirme gibi.
Haha evet doğru. Hatta bir tane fast travel almaya çalışırken harita dışında olduğunu anladım. Her ne kadar araba ile denesem de olmuyor. Lakin tren yolunun üzerinden geçiliyormuş.😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı