Forza Horizon 4

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 4B
Ben 3 aylık Gamepass sayesinde oynamıştım, bak size şu kadarını söyleyeyim, bu zamana kadar oynadığım en kaliteli araba oyunudur, RX590 ile ayarları en sona almıştım, bayağı kaliteli görüntü elde ettim. Araba sürüşü falan o kadar keyif veriyor ki, al çayını kahveni sabah bir otur akşama kadar oyna.
 
Oyunun bu denli zevkli ve gerçekçi olduğunun farkındayım, fakat görevleri çok sıkıcı, bir hikayesi yok. Ama yine de çok güzel bir oyun bence. Bu gece indireceğim. Hadi hayırlısı.

Hocam çok farklı yarış oyunları oynadım. Ancak gerçekten bu zamana kadar aradığım buymuş. Hikaye olarak bir yarış oyununda olması gereken neyse o bence. NFS Payback'te daha etkili bir hikaye vardı sanki ama hatırlamıyorum bile. Tek hatırladığım arabayla ön kaldırabildiğimdi.
8GB bellek ile bir türlü oynayamıyorum. Sizler hepiniz nasıl oynayabiliyorsunuz :D
16 almıştım. İyi ki almışım hocam. :D
 
16 almıştım. İyi ki almışım hocam.
Senin konuyu görünce acaba benim Bilgisayarda mı sorun var diye tekrar oyuna gireyim dedim ve rahatça oynayabildim :D Moderatör arkadaşlardan mesajımı silmelerini istemiştim ama sanırım talebim olumsuz karşılandı.
 
Forza Horizon 4 alternatif oyun gibi bir şey. İlk 3 ay keyif alarak oynuyorsun, sonradan günde 1-2 saat vakit geçirmelik oyun olarak kalıyor.
Yalnız ilk zamanlar baya sarıyor, tavsiye ederim.

Bir sonraki oyuna hikaye eklense efsane olur.
 
Çok seksi bir oyun. Bu oyun yüzünden başka hiçbir oyun dikkatimi çekmiyor🤣 Sırf bu oyun için sistem bile kuracağım. Ama Forza Horizon 3'de unutmamak gerek. Bu oyunun da atmosferi, dümdüz yolu ve havaalanı pisti tek başına yeter😍
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG
 
Bu kadar güzel mekaniği sadece online tabana dökmek gerçekten çok sinir bozucu. En azından bizi oyuna ısındıracak bir hikaye koysalardı oyun çok çok farklı bir boyutta olurdu. Zaten hali hazırda bu yarış oyunlarının en mükemmel ve en orantılısı, gerek grafikleri gerek araba çeşitliliği online oyuncu çokluğu bunların hepsi oyunu gerçekten mükemmel yapıyor, tek eleştiri yapabileceğim şey haritasının soğukluğu ve düz zemine sahip olmaması. Hayır arkadaş araya animasyonun babasını sıkıştıra biliyorsunuz , kaynak probleminiz yok koskocaman Microsoft'sunuz, oynanış mekanikleriniz güzel be mübarekler neden oyunu baştan sona kadar yan görevle kapatıyorsunuz anlamıyorum, koy araya bir hikaye zaten kimse senden the last of us olmanı beklemiyor şöyle kardeşimizin öldüğü servetimizin çalındığı klişe bir hikayeye de razıyım.
 
10-15 saat kadar oynadıktan sonra görevlerin birbirinin tekrarı olduğunu ve artık aynı yollardan geçmeye başladığımı fark ettiğim için sildiğim oyundur.
 
Supra aldım ve modifiye ekranına eriştim. Modifiye ekranı gerçekten muazzam. Pistondan frenlere kadar özelleştirilebiliyor. Benim için modifiye bu olduğu için çok beğendim. Ancak herkes tekrardan şikayet etmiş. Umarım o zamana kadar sıkılmam. :D
Swap bile olması muazzam. Hor görmeyin ilk kez görüyorum. :D

Adsız.png

1500 beygir arabayı yolda tutamadım. Mecbur 4x4 yapıp aero için parçalar ekledim. Hala yolda zor duruyor. Ama yapacak bir şey yok. Tabi ki de Swap değil, orijinal blok. :D

2bc35621-f116-4713-b88a-2e2d3c3675ba.jpg
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı