Forza Horizon 5 0xc000001d hatası

İşletim sistemi
Windows 10

zafik

Centipat
Daha fazla  
Oyunu açtığımda ilk sinematik olan araba kadranlarını gördüğüm an oyundan atıyor uyarı vermeden. Raporlara baktığımda 0xc000001d hatası olduğunu gördüm. Genel bir çözüm var mıdır bu hata için?

Bu arada bir şey daha var. İnternette Forza 5 sistem gereksinimlerine bakarsan Windows 10 1909 sürümü tavsiye ediyorlar. Yani benim düşüncem büyük ihtimalle sorun Windows sürümünde. Eski sürümleri bilmem ama oyun Windows 11 de gayet stabil çalışıyor. Aynı sorunu Forza 4 oyununda da yaşadım oradan biliyorum.
Eve geçince hemen güncellerim 11 sürümüne. Peki Windows 11 beklediğimiz gibi olmazsa bilgisayarımda Windows 10a geri dönüşü nasıl yaparım? Ve yaparken yine dosyalar vb silinir mi?

Eve geçince hemen güncellerim 11 sürümüne. Peki Windows 11 beklediğimiz gibi olmazsa bilgisayarımda Windows 10a geri dönüşü nasıl yaparım? Ve yaparken yine dosyalar vb silinir mi?

Hayır yine dosyalarınız silinmez sistem aynı güncelleme mantığı ile sizi Windows 10'a geri çevirir. Nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız bu konu ile ilgili YouTube'da yeterli videolar var, eğer yapamazsanız yine yardımcı olabilirim. Windows 11 ayarlar - sistem- kurtarma bölümünden geri dönme seçeneği ile geri dönebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı