Forza Horizon 5 alınır mı?

The Fate

Hectopat
Xbox Game'de Forza Horizon 5 premium Edition 1600'den 719 TL düşmüş alınır mı sizce? Steam'de 16 dolar, başa baş fiyatlar nerdeyse. Hani böyle yarış oyunu tarzı bir oyun alayım diyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa da açığım.​

Bende az önce aldım kanka Steam de 690₺ mi ne oluyor premium. Fiyat pahalı evet ama bu devirde maalesef fiyatlar hep böyle. Şu an almayım belki daha büyük indirim olur diyosun zam geliyor. Hani çok istiyorsan ve seni üzmeyecek bir paraysa alınabilir.

Forza Horizon 5 bilemem ama, sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:

Ben Steam'de NFS'nin birkaç oyununu içeren bir setle beraber aldım unbound 180-200₺ gibi bir fiyata 4-5 oyun olarak. Bu fiyata alınabilir çok kötü oyun değil ama asla Forza kadar keyif veremez.

Forza Horizon 5 bilemem ama, Sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:

wow bu güzele benziyor

Bende az önce aldım kanka Steam de 690₺ mi ne oluyor premium. Fiyat pahalı evet ama bu devirde maalesef fiyatlar hep böyle. Şu an almayım belki daha büyük indirim olur diyosun zam geliyor. Hani çok istiyorsan ve seni üzmeyecek bir paraysa alınabilir.

Ben Steam'de NFS'nin birkaç oyununu içeren bir setle beraber aldım unbound 180-200₺ gibi bir fiyata 4-5 oyun olarak. Bu fiyata alınabilir çok kötü oyun değil ama asla Forza kadar keyif veremez.
neden forza sence? ne gibi özellikleri var. Sonuçta yarış oyunu ikisi de gözümde.

Wreckfest de ağzımı sulandırdı. Fizik motoru çok iyi duruyor. Bir de ben biraz daha vurdulu kırdılı seviyorum.

Son düzenleme:
Forza Horizon 5 bilemem ama, sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:

Forza daha iyi Unbound'dan bende tüm serisi var NFS.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı