Forza Horizon 5 bilemem ama, sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:
![]()
Need for Speed™ Unbound Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Unbound Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
wow bu güzele benziyorForza Horizon 5 bilemem ama, Sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:
![]()
Need for Speed™ Unbound Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Unbound Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
neden forza sence? ne gibi özellikleri var. Sonuçta yarış oyunu ikisi de gözümde.Bende az önce aldım kanka Steam de 690₺ mi ne oluyor premium. Fiyat pahalı evet ama bu devirde maalesef fiyatlar hep böyle. Şu an almayım belki daha büyük indirim olur diyosun zam geliyor. Hani çok istiyorsan ve seni üzmeyecek bir paraysa alınabilir.
Ben Steam'de NFS'nin birkaç oyununu içeren bir setle beraber aldım unbound 180-200₺ gibi bir fiyata 4-5 oyun olarak. Bu fiyata alınabilir çok kötü oyun değil ama asla Forza kadar keyif veremez.
Ben Steam'de NFS'nin birkaç oyununu içeren bir setle beraber aldım unbound 180-200₺ gibi bir fiyata 4-5 oyun olarak.
wow bu güzele benziyor
bende 195 lira gözüküyor?Evet, hatırlıyorum. Ben kaçırdım o paketi ne yazık ki
Az önce "Palace Edition" aldım 120 liraya![]()
bende 195 lira gözüküyor?
tuh wreckfest almıştım ikisini birlikte alırdım neyse200 TL'yi birkaç kuruş ile geçerseniz, %33 indirim uygulanacak. Artı olarak, hesabınızda önceki alışverişlerden %10'luk geri ödemeler de var ise, onları da katarsanız, aşırı indirim oluyorBen de o şekilde aldım.
Forza Horizon 5 bilemem ama, sana Epic Games'teki Need for Speed Unbound'a bakmanı öneririm:
![]()
nfs daha asfaltta geçiyor gibi forza arazide onu da alsam mı kararsız kaldım açıkçasıForza daha iyi Unbound'dan bende tüm serisi var NFS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.